Webinar loondoorbetaling bij ziekte op 21 april 2022

Afbeelding Webinar loondoorbetaling bij ziekte op 21 april 2022
dinsdag 12 april 2022

Op 21 april van 16.00 tot 17.15 organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland een webinar over loondoorbetaling bij ziekte, de MKB Verzuim-ontzorgverzekering en de twee sporen van re-integratie. Wat houdt een verzuimverzekering precies in en wat betekent het om zo’n verzekering af te nemen? Hoe kun je zo goed mogelijk omgaan met de twee sporen van re-integratie als je te maken krijgt met één of meerdere werknemers die uitvallen? Op deze en andere vragen gaan we uitgebreid in.

Dit webinar wordt georganiseerd vanuit het project Loondoorbetaling bij Ziekte van VNO-NCW en MKB-Nederland. Dit project heeft als doel om zoveel mogelijk bedrijven op de hoogte te stellen van de veranderingen rondom loondoorbetaling bij ziekte. Onder het motto 'loondoorbetaling bij ziekte, daar wil je niet ziek van zijn' worden ondernemers voorgelicht over de verschillende verzekeringsopties bij langdurige ziekte en de nieuwe MKB Verzuim-ontzorgverzekering. 

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor ondernemers zonder verzuimverzekering en voor de ondernemers die meer informatie willen over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering en de twee sporen van re-integratie. Met name voor het MKB tot aan 25 fte in dienst (geen harde grens) is deze webinar zeer interessant.

Meld je hier aan en kijk voor meer informatie op de website van MKB-Nederland.