Inschrijving Management Leergang Strategisch 2022 geopend!

Afbeelding Inschrijving Management Leergang Strategisch 2022 geopend!
woensdag 13 april 2022

Wil jij als (aankomend) manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op actuele vraagstukken en tegelijkertijd werken aan je management skills? Schrijf je dan in voor de leergang die in najaar 2022 van start gaat!

Voor managers, eigenaren én degenen die de stap naar een managementfunctie maken. In september gaat de volgende Management Leergang van start. Inschrijving is vanaf nu mogelijk. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

In de Management Leergang Strategisch wordt een combinatie gemaakt van actuele bedrijfskundige kennis gericht op de eigen sector met het accent op verandermanagement en innovatie, verbeteren van management skills en werken in teamverband aan een strategisch plan.

Aan de leergang zijn topdocenten en vooraanstaande gastsprekers verbonden met veel kennis en ervaring in de bouw- en installatiesector. In deze leergang word je bewust gedwongen over je eigen grenzen heen te kijken!

Het programma bestaat uit vier blokken van twee aaneengesloten dagen en een strategische dag, verdeeld over een periode van vijf maanden.

Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail opgeven bij Bouwend Nederland Academy. Na aanmelding wordt een intakegesprek gehouden.

Voor meer informatie en een vrijblijvend intakegesprek kun je contact opnemen met Sabette van der Klooster, Coördinator Academy, per mail: s.vanderklooster@bouwendnederland.nl of telefonisch: 06-83523231.