• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Actief in circulaire bouw? Ontdek de kansen in Hongarije en Slowakije

Actief in circulaire bouw? Ontdek de kansen in Hongarije en Slowakije

Afbeelding Actief in circulaire bouw? Ontdek de kansen in Hongarije en Slowakije
donderdag 19 mei 2022

Ben je actief in de circulaire bouw? Neem dan deel aan de fysieke handelsmissie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van 28 tot en met 30 juni. Ontdek de kansen voor jouw bedrijf en kom in contact met potentiële partners. Aanmelden tot 20 mei via de link onderaan dit artikel.

De bouw- en afvalbeheer sectoren in Hongarije en Slowakije bieden veel zakelijke kansen. De bouw is een hoeksteen van beide economieën. De industrieën ontvangen de komende jaren € 1 miljard aan financiering (o.a. Herstelfonds) en deze sectoren zullen aanzienlijk groeien. Het renovatietempo van gebouwen ligt in beide landen al boven het EU-gemiddelde. De twee landen zijn nu bezig met het opbouwen van een recyclinginfrastructuur. De Hongaarse en Slowaakse overgang naar circulaire bouw biedt daarom veel mogelijkheden voor Nederlandse  ondernemers.

Voor wie?

Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de circulaire bouw. Denk hierbij aan duurzame en/of circulaire toepassingen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of landschapsontwikkeling. De handelsmissie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van 'urban mining' (recyclen uit stedelijk afval) tot materiaalhubs, landschapsplanning, architecten en bouwbedrijven (infrastructuur).

Deelname en kosten

Deelname kost € 500 per organisatie exclusief btw (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Wil je eerst meer weten over de handelsmissie? Kijk dan op de website van RVO.

Meld je vandaag nog aan voor deelname aan deze handelsmissie.