Bezoek LeasePlan op de EV Experience

Vrijdag 23 september 2022, Circuit Zandvoort

Afbeelding Bezoek LeasePlan op de EV Experience
woensdag 31 augustus 2022

Ben je benieuwd naar de laatste trends rondom elektrische bedrijfswagens? Denk je erover na over te stappen naar een emissievrij wagenpark of elektrische bestelbus? Dan heeft onze voordeelpartner LeasePlan een leuke uitnodiging voor je in petto.

EV Experience - Circuit Zandvoort

Maarten Bos, gastspreker van LeasePlan, vertelt je op vrijdag 23 september a.s. alles over elektrisch zakelijk rijden; waar je rekening mee moet houden, wat de uitdagingen zijn en méér. Onder het genot van een hapje en een drankje bekijk je de mogelijkheden voor bestickering en inbouw in de demo bestelbus van LeasePlan. Na de presentatie heb je gratis toegang tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland!

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Dus wacht niet te lang en meld je - en optioneel één extra collega - aan vóór 10 september 2022. Op=op. Vóór 16 september informeert LeasePlan je per e-mail of je meekunt. Uiteraard krijg je dan van LeasePlan een gratis parkeerkaart.

Direct aanmelden

Programma

Vrijdag 23 september van 10.30-12.00, inclusief lunch. 

  • Welkomstwoord LeasePlan
  • Presentatie LeasePlan – Het nieuwe bedrijfswagen leasen (nieuw en occasions)
  • Gastspreker Maarten Bos – Hoe en waarom overstappen naar elektrische bedrijfswagens?
  • Bekijken demo bedrijfswagen en mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • Ontdek de EV Experience en ervaar elektrisch rijden op eigen gelegenheid

Ontdekken en ervaren

Tijdens EV Experience staan de nieuwste elektrische modellen van verschillende automerken voor je klaar in de pitstraat, waarmee je een proefrit kan maken. En op de paddock bekijk je de nieuwste e-bedrijfswagens. Of volg verschillende, inspirerende workshops hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. Er is dus veel te doen, te ontdekken en te ervaren op het gebied van elektrische mobiliteit!

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over het LeasePlan ledenvoordeel? Bel dan naar 079-3252 166 of mail voordeel@bouwendnederland.nl.