Invullen Digiscan Bouw geeft je nieuwe inzichten

Afbeelding Invullen Digiscan Bouw geeft je nieuwe inzichten
vrijdag 2 december 2022

Speciaal voor mkb-bedrijven en zzp’ers in de bouw heeft Bouwend Nederland de Digiscan Bouw ontwikkeld. Deze scan helpt je om te inventariseren waar jouw bedrijf staat als het gaat om digitalisering. De scan heeft op dit moment drie modules: organisatie (werkprocessen), administratie en Wet kwaliteitsborging. Jos Veneberg van Roelofs Groep vulde de scan in. “De digiscan geeft je nieuwe inzichten die je dichter bij de oplossing brengen.”

Roelofs Groep is continu bezig met het verder digitaliseren van de bedrijfsvoering. Jos Veneberg, manager Innovatie en Ontwikkeling: “We onderzoeken op dit moment hoe het digitaliseren van interne procedures kan helpen om ze beter bij medewerkers onder de aandacht te brengen en actueel te houden. Het gaat om procedures voor de stafafdelingen, maar ook voor het ingenieursbureau en de realisatie. Ik was nieuwsgierig of de digiscan van Bouwend Nederland ons hierbij kon helpen. Het invullen van de vragen maakt dat je even wat afstand neemt van je eigen organisatie. Zo doe je nieuwe inzichten op. Een panklare oplossing biedt de scan niet. Maar wel een richting om je vervolgens verder te oriënteren.”

Vul hem nu in

Het invullen duurt zo'n vijf tot tien minuten per module en na afloop krijg je meteen de uitkomst. Neem vooral de rust om de vragen te beantwoorden. Des te meer inzicht krijg je terug in de rapportage.

Digiscan | (digiscanbouw.nl)

Hulp nodig bij de vervolgstappen en/of interesse om aan te sluiten bij een contactgroep Digitalisering? Zoek dan vooral even contact.

Dennis Mollet beleidsadviseur digitalisering