• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Bouwend Nederland Telefonie: al 25 jaar partner in zakelijke telefonie

Bouwend Nederland Telefonie: al 25 jaar partner in zakelijke telefonie

De beste deal, zonder gedoe!

Afbeelding Bouwend Nederland Telefonie: al 25 jaar partner in zakelijke telefonie
donderdag 12 januari 2023

De zakelijke internet- en telefoniemarkt is een als een digitale jungle; door de hoeveelheid aanbieders, pakketten en kostenplaatjes zie je door de bomen vaak het bos niet meer. En je een weg door alle mogelijkheden banen, dat kost tijd. Terwijl jij gewoon wil ondernemen. Maar je wil ook niet te duur uit zijn. Bouwend Nederland Telefonie is er daarom al meer dan 25 jaar voor ondernemers die wel de beste deal willen, maar niet het gedoe om die te krijgen. Wij zijn jouw partner die je helpt zoals je hoopt; prettig en persoonlijk.

Professionele service in een handomdraai

Bouwend Nederland Telefonie staat voor de beste prijs, met ouderwets goede service. Wij doen niet aan lange wachtrijen, bij ons krijg je direct iemand aan de telefoon! Als je kiest voor Bouwend Nederland Telefonie krijg je daar een belangrijk voordeel bij; één aanspreekpunt voor ál je telecomvragen. Bouwend Nederland Telefonie is namelijk gespecialiseerd in telecom –en internetoplossingen. Of het nu zakelijke mobiele telefonie betreft, VoIP bellen, glasvezel of alles-in-één; wij lopen voorop. Wij weten niet alleen welke vragen er bij jou leven op het gebied van communicatie, maar we kunnen je daardoor ook aan een op jouw behoeftes toegespitste deal of nieuwe dienst helpen. En wist je daarnaast dat ons advies altijd onafhankelijk én eerlijk is? We vertellen het je ook als je elders beter af bent!

Al je zaken onder één dak

Heb jij je zaken graag overzichtelijk geregeld? Dat snappen we helemaal. Bij Bouwend Nederland Telefonie regel je al je telecom –en internetzaken onder één dak. Naast zakelijk mobiele telefonie leveren wij ook andere producten en oplossingen die nodig zijn voor je bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan internet, vaste telefonie of zelfs een alarmlijn. Daarnaast factureren we maandelijks op een duidelijke manier.

Via je eigen Mijn-sTN omgeving heb je zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week zicht op het verbruik, de facturatie en lopende bundels van het gehele bedrijf. Kortom, één aanspreekpunt en factuur voor al je diensten, als dat geen efficiëntie is.

Unieke prijsafspraken met de grote providers

Al 25 jaar bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. Zo hebben wij unieke prijsafspraken met de grote providers als KPN en T-Mobile. Door onze collectieve inkoop bespaar je al snel tot 25%. Je maakt gewoon gebruik van de betrouwbare netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone maar dan met de extra service van Bouwend Nederland Telefonie. Onze goede klantenservice krijg je er gewoon gratis bij! Bij Bouwend Nederland Telefonie helpen we je graag om de juiste beslissingen voor jouw bedrijf te maken!

Advies op maat? Stuur je rekening in.

Wil je besparen of vrijblijvend advies op maat voor jouw bedrijf? Stuur je rekening in dan kijken wij welke oplossing het beste bij jou past.

Stuur je rekening in

Advies op maat

Heb je vragen of wil je liever eerst persoonlijk sparren over jouw zakelijke telefonie in internet? Neem dan contact op met een van de adviseurs van Bouwend Nederland Telefonie; Marion, Niels of Camiel. Bel 0348 49 50 41 of mail naar: bouwendnederland@stn.nl.