Vul de enquête over UTA-werknemers in

Afbeelding Vul de enquête over UTA-werknemers in
maandag 22 mei 2023

Doe mee aan het onderzoek over UTA-werknemers naar de praktijk op het gebied van onder ander arbeidstijden, overuren en reisuren. Vul jij voor 10 juni de enquête in?

Cao-partijen Bouw & Infra (vakbonden en werkgevers) willen meer weten over de praktijk, ervaringen en wensen van UTA-werknemers, vooral op het gebied van arbeidstijden, overuren en reisuren. In de cao is afgesproken om hier onderzoek naar te doen. Het onderzoek is nu gestart en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Berenschot. Deelname aan deze enquête is anoniem en volledig vertrouwelijk. Je antwoorden zijn niet herleidbaar naar jou en worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek.

Wie kan meedoen aan het onderzoek?

UTA-werknemers die in loondienst zijn, dus een arbeidscontract hebben, bij een bouw- en infrabedrijf. Om mee te doen klik je op deze link.

Ben je werkgever van een bouw- en infrabedrijf? Doe dan mee via deze link.

Resultaten

Door de vragenlijst in te vullen help je cao-partijen beter te begrijpen hoe de cao Bouw & Infra in de dagelijkse praktijk werkt. Op basis van de knelpunten die naar voren komen, gaan werkgevers en vakbonden in gesprek over hoe het werk van UTA-werknemers gezonder en aantrekkelijker gemaakt kan worden.

Fenneken Lamaker beleidsadviseur duurzaam inzetbaarheid