Nieuwe brochure: RGS voor opdrachtnemers

Een stabiele werkstroom dankzij Resultaatgericht Samenwerken

Afbeelding Nieuwe brochure: RGS voor opdrachtnemers
maandag 26 juni 2023

In de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers is nog een wereld te winnen. Daarom kiezen bouwbedrijven en vastgoedbeheerders steeds vaker voor Resultaatgericht Samenwerken. Een bewezen kostenbesparende en resultaatgerichte manier van werken. Ook aan de slag met RGS? Laat je dan informeren door onze nieuwe brochure RGS voor opdrachtnemers.

De toekomstige maatschappelijke vastgoedopgave is omvangrijk. De totale investering in nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw bedroeg in Nederland in 2022 circa 30,6 miljard euro. De totale onderhouds- en verbeterproductie in de woning- en utiliteitsbouw bedroeg in 2022 circa 34,6 miljard euro [EIB, 2023]. Duurzaam samenwerken, zoals bij RGS, is volgens ons de beste route om kansen te benutten en deze enorme vastgoedopgave in goede banen te leiden.

Bij RGS werken alle ketenpartners samen aan slimme en optimale bouw- en onderhoudsplannen, passend bij de vraagspecificatie en het budget van een opdrachtgever. Randvoorwaarde is een combinatie van investeren in technische, proces- en sociale innovatie en waarborgen van continuïteit. Daarmee ontstaat een keten van experts die elkaar uitdaagt en samen innoveert.

Deze brochure helpt jou als bouwer, installateur, dakaannemer of onderhoudspartner om meer te weten te komen over RGS en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Lees hem nu!

Joppe Duindam accountmanager bouw midden/coördinator verenigingszaken