Jong Bouwend Nederland Masterclass: nieuwe data bekend

donderdag 5 december 2019
Afbeelding Jong Bouwend Nederland Masterclass: nieuwe data bekend

Ben jij een jonge ambitieuze bouwer, ondernemer of manager en wil je groeien in eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met een aantal gelijkgezinden je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over je bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Wil je zien wat er op de branche afkomt en samen kijken hoe je daar het best op in kunt spelen? Dan is de Jong Bouwend Nederland Masterclass iets voor jou!

De JBN Masterclass is een management development programma met een looptijd van acht maanden. De ruggengraat bestaat uit vier pittige tweedaagse modules. Daartussen vinden intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken plaats. De JBN Masterclass is ontwikkeld voor praktische bouwers die leren door te doen, te zien en te beleven. Die groeien door samen aan de bak te gaan, door te sparren met experts en sprekers en door bij elkaar in de keuken te kijken. Zonder boeken. Zonder huiswerk. Puur ‘learning by doing’.

Bekijk de reviews van ambitieuze bouwers die deze masterclass al gevolgd hebben >>

Wanneer gaat de masterclass van start?

De kern van het programma bestaat uit vier tweedaagse modules, altijd op vrijdagochtend, -middag en -avond plus zaterdagochtend. Daarnaast bestaat het programma uit korte intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken. De data van de modules staan hieronder. De overige data worden in overleg vastgesteld.

  • Module 1: 21 en 22 februari 2020
  • Module 2: 17 en 18 april 2020
  • Module 3: 12 en 13 juni 2020
  • Module 4: 18 en 19 september 2020

Wat kost het?

De JBN Masterclass kost normaal € 7.950,- Leden van Bouwend Nederland krijgen daarop een korting van € 2.000,- en betalen voor de JBN Masterclass slechts € 5.950,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle trainingsmodules, overnachtingen, lunch, diner en ontbijt. In tijd kost de Masterclass je vier vrijdagen en vier zaterdagochtenden voor de vier modules in acht maanden. ‘Daarnaast moet je rekening houden met vier dagen voor bedrijfsbezoeken en intervisies.

Meld je nu aan voor de JBN Masterclass >>