Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Personeel en organisatie
 5. Awvn beloningsmonitor

AWVN-beloningsmonitor

Salarisvergelijking voor bouw en infra

 • Kost slechts € 450,- tot € 675,- afhankelijk van het aantal medewerkers
 • Uitgebreid inzicht in salarisniveaus binnen én buiten de branche

Maak je binnenkort weer afspraken over salarissen? Bespaar jezelf onzekerheid en hoge kosten. Toets op elk gewenst moment wat andere (bouw)bedrijven betalen met de AWVN-beloningsmonitor.

 

Met de AWVN-beloningsmonitor kun je gemakkelijk de salarisgegevens van je medewerkers invoeren en vervolgens met andere bedrijven vergelijken. De beloningsmonitor bevat minimum en maximum salarissen én actuele salarissen uit de praktijk.

 

Daarnaast kun je beloningselementen zoals variabel inkomen, arbeidsduur, leaseauto en aanvullende pensioenregelingen vergelijken. Je kunt verfijnen door te selecteren op regio en/of bedrijfsomvang. Of je kunt juist vergelijken met andere sectoren voor meer algemene functies op administratief gebied of in de automatisering. De uitkomsten worden weergegeven in grafiek- en tabelvorm. Verder biedt de Beloningsmonitor inzicht in je beloningsmarktpositie door middel van indexcijfers.

 

Naast de 45 specifieke UTA- en bouwplaatsfuncties zijn alle functies onderbouwd met functiewaardering en gemakkelijk te koppelen met de relevante cao’s.

De voordelen op een rij

 • Je betaalt slechts € 450 tot € 675 afhankelijk van het aantal medewerkers.
 • Uitgebreid inzicht in salarisniveaus binnen én buiten de branche.
 • Leden die onvoldoende medewerkers invoeren betalen het gereduceerde AWVN-ledentarief van € 1.450.
 • Een licentie wordt aangegaan op basis van automatische verlenging.

Goed om te weten

 • De prijzen/kortingen gelden indien je minimaal 60% van je medewerkersbestand invoert.
 • De actuele data is dit jaar sterk gegroeid doordat verschillende grote bouwbedrijven meewerken aan de AWVN-beloningsmonitor.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die de AWVN-beloningsmonitor je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.