Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Personeel en organisatie
 5. Nci certificering

NCI Certificering

Certificeren zoals het hoort!

 • Op de branche en eigen bedrijf afgestemde cases
 • Acht maanden met vier 2-daagse modules op vrijdag en zaterdag

Wij vinden het vanzelfsprekend om praktisch te auditen, een toegevoegde waarde te leveren en onze klanten niet als nummer te behandelen. Dit maakt NCI Certificering een betrouwbare partner die betrokken is om samen hetzelfde doel te bereiken: ‘Een certificaat om trots op te zijn’.

 

Certificeren gaat niet zomaar ergens over. Met het behaalde certificaat toont een organisatie aan zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, duurzaamheid en/of milieu. Door onze onafhankelijke, professionele en persoonlijke manier van werken, voeren wij audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren. Samen werken we eraan om een organisatie op een hoger level te brengen.

 

Sinds 2002 zijn we door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd voor het certificeren van diverse managementsystemen. Ook certificeren we verschillende keurmerken en voeren we gedragsaudits uit waarbij bewustwording op gebied van veiligheid en gezondheid binnen de gehele organisatie centraal staat. Jaarlijks voeren we minstens 2.000 audits uit bij diverse klanten: van de schilder op de hoek tot aan multinationals. NCI Certificering heeft de meeste afnemers in de bouw- en infrasector. Daarnaast zijn we ook werkzaam in de rail-, energie-, beveiliging-, zakelijke dienstverlenings-, metaal- en machinebouwsector. Wij kunnen daarmee de expertise bieden die van ons wordt verlangd.

De voordelen op een rij

 • Wij werken mee aan het veilig en gezond thuiskomen van de medewerkers.
 • Zeer professionele en ervaren auditoren die mee willen werken aan verbetering
 • Een backoffice met kennis om onze klanten op weg te helpen bij vragen over het certificatieproces
 • Wij geven 6% korting op het dagtarief voor audits.
 • De mogelijkheid tot het volgen van gratis webinars.
 • Dicht bij het vuur, we vertegenwoordigen de markt in diverse besturen.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die NCI Certificering je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.