Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Personeel en organisatie
 5. Olde hartman advies b v

Olde Hartman Advies B.V.

Advies bij bedrijfsovername en -opvolging in de bouw

 • Vandaag vóór 17.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
 • Ten minste 25% korting op bedrijfskleding en 15% op PBM's
 • Gratis VerkoopScan

Bij een bedrijfsovername of -opvolging komen verschillende persoonlijke en strategische vraagstukken op tafel te liggen. Maar hoe kun je dit zo efficiënt mogelijk laten verlopen? Bij Olde Hartman Advies krijg je de ondersteuning die je nodig hebt.

 

Olde Hartman Advies, met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 500 begeleidde overnames in de bouwnijverheid, kent als geen ander de ontwikkelingen in de bouw en infra en spreekt de taal van de ondernemers. Door hun focus op de bouw en infra is hun netwerk zeer groot en zijn ze een bekende naam in de markt. Het grote netwerk helpt Olde Hartman Advies om direct een juiste oplossing voor jouw organisatie te bieden. Of dit nu in een overname, advies of personeel is.

Gratis VerkoopScan 

De VerkoopScan geeft een indruk van hoe interessant jouw bedrijf is bij verkoop, of je bedrijf verkoop gereed is en waar op het gebied van bedrijfsoverdracht voor jou de pluspunten en knelpunten liggen.

Wie is Olde Hartman Advies?

Olde Hartman Advies is een landelijk opererend adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsovername in de bouwnijverheid door derden, maar ook binnen het bedrijf of de familie. Inmiddels heeft Olde Hartman Advies bij meer dan 400 transacties ondernemers succesvol begeleid. Persoonlijke begeleiding en vertrouwelijkheid staan centraal in de werkwijze bij het adviseren van een bedrijf. 

De voordelen op een rij

 • Gratis eerste vertrouwelijk adviesgesprek.
 • Gratis telefonische ondersteuning, zowel vóór, tijdens als na het traject.
 • Gratis VerkoopScan.
 • 10% korting op het dagdeeltarief van Olde Hartman Advies B.V..
 • 25% korting op plaatsing van aan- of verkoopprofiel op bouwbedrijvenbeurs.nl

Goed om te weten

Op onderdelen werkt Olde Hartman Advies B.V. samen met in de bouw gespecialiseerde accountants, juristen en fiscalisten.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die Olde Hartman Advies je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.