Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Magazine bnl 4 verschenen

Magazine BNL #4 verschenen

Maandag 11 december 2023

Lees alweer de laatste editie van BNL dit jaar. Het verenigingsmagazine van Bouwend Nederland staat ook dit keer weer vol met achtergrondartikelen en andere ontwikkelingen die op de bouw en infra van toepassing zijn.

In dit nummer

In dit nummer blikken we uiteraard terug op de uitkomst van de Tweede Kamerverkiezingen en wat dit voor onze branche betekent. Ook lees je meer over het Aanvalsplan Techniek, Bouw en Energie én over de activiteiten rond onze campagne ‘De bouw maakt het’ zoals bijv. het tv-programma. Thema's als duurzaamheid en innovatie komen ook ruimschoots aan bod. Kortom, genoeg leesplezier voor nu of voor later naast de kerstboom!

 

Download het magazine als pdf-bestand

Altijd op de hoogte

BNL blijft je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, trends en inzichten die van invloed zijn op de bouw- en infrasector en onze leden. We blijven trouw aan onze missie: het binden, boeien en verenigen van de leden van Bouwend Nederland. Bekijk hier edities van BNL die eerder zijn verschenen.

Astrid van Mill
medewerker communicatie

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 juli 2024
Lennard Heij nieuwe algemeen directeur Bouwend Nederland

Het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland stemde vandaag unaniem in met de benoeming van Lennard Heij (1977) tot algemeen directeur. Na een uitgebreid wervingstraject is Lennard geselecteerd om de directie en werkorganisatie te leiden. Juist met zijn bouwachtergrond kan hij het belang van de lidbedrijven in het oog houden en de bouw- en infrasector verder helpen versterken. Na het vertrek van Fries Heinis vervulde Lennard de rol al op interim basis.

Dinsdag 9 juli 2024
Oproep aan minister: maak schoon en voldoende water tot topprioriteit

AARDige Buren, Aedes, ANWB, Biohuis, Bouwend Nederland, Caring Farmers, Natuurmonumenten, Natuur & Milieu, NEPROM, Vereniging Eigen Huis en Vewin met hun achterban van ruim 6,5 miljoen Nederlanders en 5000 bedrijven en woningcorporaties roepen de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat Barry Madlener op om schoon, voldoende en betaalbaar water voor mens en natuur te waarborgen in het nieuwe regeringsprogramma. Dit initiatief komt voort uit de dringende noodzaak om waterkwaliteit en -beschikbaarheid in Nederland te verbeteren in het licht van groeiend watergebruik, toenemende vervuiling en klimaatverandering.

Dinsdag 2 juli 2024
Economische krimp en gemengde vooruitzichten in de bouwketen in voorjaar 2024

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) heeft vandaag de Monitor Bouwketen Voorjaar 2024 gepubliceerd, waarin de recente economische ontwikkelingen en de stand van de conjunctuur binnen de bouwketen worden beschreven.