Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Top 6 meest gekozen ledenvoordelen voor stedendriehoek salland

Top 6 meest gekozen ledenvoordelen voor Stedendriehoek Salland

Maandag 8 juli 2024

Bouw- en infrabedrijven worden lid van onze vereniging, omdat we onder meer hun belangen behartigen, kennis delen online of in informatiebijeenkomsten en aantrekkelijke ledenvoordelen aanbieden. Dat laatste is voor de regionale voorzitter van afdeling Stedendriehoek Salland een belangrijke. "We zien zes ledenvoordelen die er bij ons in de regio heel erg uitspringen", zegt Peter Meerman.

We zetten ze alle zes even op een rijtje.

Bouwweer

Via de speciale app voor Bouwweer kan je op de bouwlocatie gedetailleerde weersinformatie inzien en onwerkbare dagen in kaart brengen. Ideaal dus als je werkzaamheden uitvoert die weersafhankelijk zijn zoals bijvoorbeeld bij het storten van beton. De app kan je dus ondersteunen bij het (tijdig) aanpassen van de planning en je kan terugkijken in het weerarchief voor mogelijke bewijslast.

CAR- en AVB-aansprakelijkheidsverzekering

Met de speciaal voor de bouw- en infrasector op maat gemaakte CAR-verzekering regel je dekking voor materiële schade aan je onderhanden werk en keten/loodsen/gereedschappen tijdens je dagelijkse bouwwerkzaamheden. Ook als de oorzaak ligt in uitvoerings-, materiaal- of ontwerpfouten van jezelf of van je onderaannemers, adviseurs of leveranciers.

Met de speciaal op maat gemaakte aansprakelijkheidsverzekering (AVB) ben jij, je bedrijf én je medewerkers beschermd tegen veel voorkomende aanspraken van derden die voortvloeien uit je bedrijfsvoering. Bij een bouw- en infraproject kan het namelijk altijd gebeuren dat je onbedoeld schade toebrengt aan derden waar je wettelijk of contractueel aansprakelijk voor bent.

Zorgverzekering Zilveren Kruis 

Jouw gezondheid en die van de mensen om je heen is het belangrijkste wat er is. Daarom werken we samen met Zilveren Kruis voor een zorgverzekering die bij je persoonlijke situatie én je werk past. 

Bedrijfswagen Renault

Renault helpt je graag bij het selecteren van de juiste (elektrische) voertuigen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van aantrekkelijke kortingen bij de aanschaf van een nieuwe bouw bus. Ook voor bedrijfswageninrichting, leasing en onderhoud ben je hier aan het juiste adres. 

Verzuimverzekering De Goudse

Met de verzuimpolis van De Goudse krijg je een uitkering voor het loon dat je aan een zieke werknemer moet doorbetalen. Als je de verzekering combineert met arbodienstverlening van ArboDuo (via De Goudse) krijg je bovendien hulp en gegarandeerde budgetten om ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te voorkomen of te beperken. Je kunt gebruikmaken van rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie.

Pbm's en kantoorartikelen via Lyreco

Van oordoppen en veiligheidsbrillen tot kleding en adembescherming: Lyreco heeft alles in huis om je medewerkers op een comfortabele manier te beschermen en je werkplaats ongevalvrij te houden. Bovendien krijg je een interessante korting bij aanschaf.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over specifieke ledenvoordelen, neem dan contact op met Wim Schaak.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 12 juli 2024
Brabants uitje smaakt naar meer: af van de gebaande paden

Dit jaar stond de ledenexcursie in het teken van avontuur, bourgondisch genieten, varen en een stadswandeling. De perfecte locatie is dan Den Bosch waar alles bij elkaar komt. We kijken terug op een zeer geslaagd tweedaags evenement waar we op een ontspannen manier even afstand kunnen nemen van de dagelijkse drukke bouw- en infrapraktijk.

Dinsdag 2 juli 2024
Trotse aannemer en voorzitter: Lucas Haafkes in beeld bij TOM Magazine

Met aannemers- en familiebedrijf Haafkes, gevestigd in Goor en Deventer, staat hij voor grote uitdagingen op het gebied van bouw, duurzaamheid en netcongestie. Als voorzitter van de afdeling regio Twente probeert hij ook in naam van 170 regionale bouw- en infrabedrijven het verschil te maken. En bij het voetbalelftal van zijn zoon fungeert hij als enthousiast leider. "In al die rollen draait het in feite om plezier, samenwerken en samenbouwen", geeft Lucas Haafkes een kijkje in wat hem drijft en voorstuwt.

Maandag 1 juli 2024
Regiobijeenkomst Regio Oost: van bouwonderwijs tot discussie met Messi

Ondanks het lonkende barbecue-weer waren er donderdag 27 juni rond de 70 leden naar de Regiobijeenkomst Oost gekomen. In congrescentrum Orpheus in Apeldoorn kregen ze een gevarieerd programma voorgeschoteld; informatief en inspirerend.