Logo Bouwend Nederland

Gemeentelijk bouw- en infra overleg met Waalwijk

Maandag 28 september 2020

24 September jl. vond een prettig en open gesprek plaats tussen een afvaardiging van BNL met wethouder Eric Daandels en Ronald Bakker van de gemeente Waalwijk.

Waalwijk verwacht dat de door PFAS, stikstof en corona stilgevallen projecten nu alsnog kunnen worden gestart. Afgesproken wordt om het gemeentelijk bouw- en infraoverleg met Waalwijk weer minimaal 1x per jaar met de wethouders voort te zetten en een vervolgafspraak met afdeling Inkoop wordt door BNL geïnitieerd. Daarin zal gesproken worden over de inzet en mogelijkheden voor meer lokale en regionale aannemers binnen de aanbestedingswet.

 

Hier kunt u het verslag nalezen van het overleg.

 

De pagina waarmee we op de hoogte gaan houden van gemeentelijke bouw- en infra overleggen die weer plaats gaan vinden met gemeenten in afdeling Brabant Mid-West is 'Under construction'.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 23 mei 2024
Standaarden en unieke innovaties besproken in Brabant in Zeeland

Dinsdag 14 mei kwamen weer zo’n 25 leden van Zeeland en Brabant Mid-West samen om ervaringen over digitalisering uit te wisselen. Er waren dit keer een aantal sprekers uitgenodigd.

Dinsdag 14 mei 2024
Gemeente Breda en marktpartijen zoeken naar logistieke oplossingen

De stad Breda staat voor een enorme woningbouwopgave. Het inwoneraantal zal tot 2040 bijna verdubbelen. Die enorme opgave is óók een grote logistieke opgave. Want hoe bouw je efficiënt, met zo min mogelijk verkeershinder en weinig emissies. De gemeente ging hierover graag in gesprek met marktpartijen.

Dinsdag 23 april 2024
Opmars zij-instromers in de bouw en infra

Wist je dat er gemiddeld zo'n 50 kandidaten zich aan het oriënteren zijn voor een carrière in de bouw en infra in de regio Brabant en Limburg?