Logo Bouwend Nederland

Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

Dinsdag 19 maart 2024

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Nieuwsbrief maart 2024

In februari 2023 hebben de bestuursleden van Bouwhub Midden Brabant en de kwartiermaker en ondersteuners van dit initiatief met ruim 100 geïnteresseerden in Sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg gevierd dat de Coöperatie Bouwhub Midden Brabant officieel was opgericht. Tijdens dit lanceervent werd ook het logo onthuld.

Nu, ruim een jaar verder, waarin we zeker niet stilgezeten hebben, informeren we alle belangstellenden graag over waar we als bouwhub mee bezig zijn en wat er ontstaan of gevormd is. Lees alles hierover in de 1e nieuwsbrief van Bouwhub Midden Brabant, maart 2024.

 

Download de nieuwsbrief als pdf.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 14 mei 2024
Gemeente Breda en marktpartijen zoeken naar logistieke oplossingen

De stad Breda staat voor een enorme woningbouwopgave. Het inwoneraantal zal tot 2040 bijna verdubbelen. Die enorme opgave is óók een grote logistieke opgave. Want hoe bouw je efficiënt, met zo min mogelijk verkeershinder en weinig emissies. De gemeente ging hierover graag in gesprek met marktpartijen.

Dinsdag 23 april 2024
Opmars zij-instromers in de bouw en infra

Wist je dat er gemiddeld zo'n 50 kandidaten zich aan het oriënteren zijn voor een carrière in de bouw en infra in de regio Brabant en Limburg?

Donderdag 18 april 2024
Daar zijn ze weer ... de bouwplaatsbezoeken van Brabant Mid-West

Zoals voorgaande jaren organiseert Afdeling Brabant Mid-West kort voor de zomer bouwplaatsbezoeken op drie plekken in de afdeling om lokaal de mogelijkheid te bieden elkaar te blijven zien.