Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio noord

Regio Noord

Bouwend Nederland Regio Noord houdt zich bezig met de regionale belangenbehartiging in Groningen, Friesland en Drenthe. Het regioteam is onder meer in gesprek met provincies en gemeenten over gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit en onderhoudt contacten met onderwijsinstellingen.

Jaarplan 2024

In het jaarplan van regio Noord worden de belangrijkste thema's belicht. Daarnaast krijg je een overzicht van de belangrijkste activiteiten die we gaan organiseren. Het jaarplan voor 2024 is goedgekeurd door het regiobestuur.

Nieuws uit de regio

Filters
Vrijdag 12 juli 2024
Convenant: op naar duurzamer asfalt in het Noorden

Overheden, brancheorganisaties en marktpartijen in de drie noordelijke provincies zetten samen in op duurzamer asfalt. Daarvoor hebben ze de afgelopen weken hun handtekening gezet onder een convenant. De ondertekenaars streven naar minder soorten asfalt, een duurzamere samenstelling en productie op een lagere temperatuur. Daarnaast zetten ze in op hergebruik van asfalt en verduurzaming van de drie noordelijke asfaltcentrales.

Maandag 8 juli 2024
Toekomstbouwers Friesland maakt kennis met onze leden

Op woensdag 3 juli organiseerde Toekomstbouwers Friesland (TBF) een inspirerende bijeenkomst onder de noemer 'Kennismaking met dé Opleider voor de Bouw en Infra'. TBF, voortgekomen uit het lang geleden door Friese bouwers opgerichte VSPB, is een trots en toonaangevend opleidingsbedrijf in de Friese bouwsector.

Maandag 8 juli 2024
Friesland rijdt Bouwrally door Noardeast Fryslân

Vrijdag 28 juni stond in het teken van de bouwrally voor de leden van onze afdeling Friesland. Het jaarlijkse evenement, de Bouwrally, vond dit jaar plaats in het schilderachtige landschap van Noardeast Fryslân. De deelnemers verzamelden zich om 12 uur bij Brouwerij Dockum, klaar voor een middag vol avontuur en gezelligheid.

Maandag 1 juli 2024
Herstel van schade tot €60.000 aan woningen van start

Vanaf 1 juli start het IMG met herstel van schade tot €60.000 aan woningen. Het herstel vindt plaats zonder onderzoek naar de schadeoorzaak. Aanvragers kunnen kiezen voor herstel met een eigen aannemer of door een aannemer via het IMG. Het IMG neemt deze maand contact op met de eerste 100 aanvragers die een voorlopige keuze maakten voor herstel tot €60.000.

Dinsdag 25 juni 2024
Circulariteit centraal tijdens excursie met noordelijke bestuurders

Vrijdag 21 juni was de jaarlijkse bestuurdersexcursie voor alle bestuurders van Bouwend Nederland Regio Noord. Dit jaar bezochten we de circulaire Doorlaatpost 90 op Schiphol en was er een gezellig programma in het mooie Haarlem.

Woensdag 19 juni 2024
Jong Bouwend Nederland Noord op excursie naar Gent

Op 13 juni vertrokken de leden van Jong Bouwend Nederland (JBN) uit Regio Noord voor hun jaarlijkse meerdaagse excursie, ditmaal met als bestemming het Belgische Gent. Deze reis bood een unieke kans om enkele toonaangevende bedrijven te bezoeken en de historische stad Gent te verkennen.

Jong Bouwend Nederland Regio Noord

Ben je een jonge professional op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? Wil je in contact komen met andere jonge managers, ondernemers en bestuurders? Sluit je aan bij Jong Bouwend Nederland Regio Noord!

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van Regio Noord? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Regio Noord
Bestuursleden

Ontmoet het regiobestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector in Noord-Nederland.

Medewerkers

Ons team vormt in Regio Noord het gezicht van de bouw en infra. Wij zetten ons maximaal in voor elkaar en de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden.

Contact Regio Noord

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Regio Noord? Ons team staat klaar om je te helpen!