Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio noord

Regio Noord

Bouwend Nederland Regio Noord houdt zich bezig met de regionale belangenbehartiging in Groningen, Friesland en Drenthe. Het regioteam is onder meer in gesprek met provincies en gemeenten over gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit en onderhoudt contacten met onderwijsinstellingen.

Jaarplan 2024

In het jaarplan van regio Noord worden de belangrijkste thema's belicht. Daarnaast krijg je een overzicht van de belangrijkste activiteiten die we gaan organiseren. Het jaarplan voor 2024 is goedgekeurd door het regiobestuur.

Jong Bouwend Nederland Regio Noord

Ben je een jonge professional op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? Wil je in contact komen met andere jonge managers, ondernemers en bestuurders? Sluit je aan bij Jong Bouwend Nederland Regio Noord!

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van Regio Noord? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Regio Noord
Bestuursleden

Ontmoet het regiobestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector in Noord-Nederland.

Medewerkers

Ons team vormt in Regio Noord het gezicht van de bouw en infra. Wij zetten ons maximaal in voor elkaar en de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden.

Contact Regio Noord

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Regio Noord? Ons team staat klaar om je te helpen!