Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Vakgroep ingenieursbureaus bouwbedrijven

Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven

De Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven is ingesteld met als doel om op gestructureerde wijze bij te dragen aan de belangenbehartiging en positie van ingenieursbureaus binnen de aannemerij. Uitgangspunt hierbij is dat de positie, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de bureaus van de ontwerpende aannemers wezenlijk anders zijn dan van onafhankelijke ingenieursbureaus met name voor geïntegreerde contracten. De leden van de vakgroep zijn werkzaam op het vakgebied van bouwkunde of civiele techniek.

Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven

De Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwondernemingen is opgericht om ingenieursbureaus in de bouw te vertegenwoordigen, met speciale aandacht voor de unieke uitdagingen van bureaus die zowel ontwerpen als bouwen.

Nieuws uit de vakgroep

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden

Downloads

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van de Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwondernemingen
Bestuursleden

Ontmoet het vakgroepbestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector.

Medewerkers

De Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven wordt ondersteunt door medewerkers van Bouwend Nederland.

Contactgegevens Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over de Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven? Ons team staat klaar om je te helpen!