Test je kennis over veiligheid met de BNL Veilig-quiz

woensdag 15 april 2020
Afbeelding Test je kennis over veiligheid met de BNL Veilig-quiz

De afgelopen weken hebben we ons hard gemaakt om onze sector veilig te laten doorwerken in deze tijden van het coronavirus. Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ is daar het resultaat van. Maar dat is niet het enige. Bouwend Nederland heeft nu ook een quiz ontwikkeld waarmee je jouw kennis over veiligheid kunt testen: de BNL Veilig-quiz. Speel je mee?

Download de BNL Veilig-quiz vandaag nog op je mobiel, tablet of computer. 

Met de BNL Veilig-quiz beantwoord je verschillende vragen over veiligheid in onze sector. En inderdaad, een aantal daarvan gaan ook over corona. Maar ook andere veiligheidsthema's komen aan bod, zoals vallen van hoogte, aanrijdingsgevaar, gevaarlijke stoffen, Bouwspraak en meer. Bij elk thema zijn er steeds 100 vragen te beantwoorden. Iedere twee weken voegen we een nieuwe set met vragen over weer een ander thema toe. Het eerste thema dat je in de quiz kunt vinden is: Gezondheid. Als je tot de beste 5 spelers van een periode behoort, ontvang je een leuke attentie. Meld je highscore dus aan! 

De 100 vragen over het volgende thema “Vallen” verschijnen op 28 april 2020.

BNL-quiz vanaf nu beschikbaar

Sinds woensdag 15 april is de BNL Veilig-quiz live. Je kunt de quiz direct online spelen via onderstaande url maar die ook als app downloaden op je mobiele telefoon, tablet of gewoon op de computer. Volg de instructie in de onderstaande video om de app te installeren. Let wel, de quiz is niet beschikbaar als app in de de App Store van Apple of de Play Store van Google. 

Klik op deze link om de quiz te starten of te downloaden of ga naar https://www.quizhubcreations.nl/BNLveilig.

Quizinstructie BNL Veilig

De onderstaande video geeft extra tekst en uitleg over hoe je de quiz kunt downloaden

 

Speel BNL Veilig

En test je kennis! Eindig je in de top 5 en heb je jouw highscore aangemeld? Dan ontvang je een leuke attentie!

Speel de quiz