Special bedrijfsvoering #1 verschenen

Afbeelding Special bedrijfsvoering #1 verschenen
woensdag 13 mei 2020

Deze nieuwe editie is bijzonder omdat hij tot stand kwam toen de wereld grotendeels tot stilstand was gekomen. Maar ook omdat we gekozen hebben voor de nieuwe naam ‘special bedrijfsvoering’ en een nieuwe opmaak. Zo bieden we een beter overzicht van de verschillende voordelen waar je als lid van kunt profiteren. Van financiële voordelen en juridisch advies tot bouw- en infraspecifieke trainingen, in deze special vind je het allemaal.

In deze editie staan we o.a. stil bij de gevaren van cybercrime en gaan we dieper in op de 5 belangrijkste veroorzakers van cyberschade. Maar hoe kan je er als bedrijf voor zorgen dat je geen slachtoffer wordt van een cyberincident? Met de nieuwe cyberverzekering van Bouwend Nederland Verzekeringen kan je je risico’s afdekken. Deze verzekering is het allereerste product in Nederland specifiek gericht op de bouw en infra en kijkt verder dan de financiële gevolgen van cybercrime. Voor, tijdens en na een cyberincident wordt je bijgestaan door een team van experten.

De special bedrijfsvoering staat ook boordevol interessante artikelen over de voordelen waarvan je als lid kunt profiteren. Waarom zou je als lid het nieuwe Ledenportaal moeten gebruiken en welke voordelen levert het jou op? Hoe moet je de regelingen omtrent overmacht in deze unieke tijden interpreteren? En welke duurzame Renault past het best bij jouw werkzaamheden? Al deze vragen en meer komen aan bod in deze special.

Lees je de special bedrijfsvoering liever digitaal? Bekijk dan de nieuwe editie dan op onze website.