Animatie gemaakt over BBL leren in de bouw en infra

donderdag 28 mei 2020
Afbeelding Animatie gemaakt over BBL leren in de bouw en infra

De vakgroep opleidingsbedrijven heeft, onder leiding van Hans van Gestel, een animatie gemaakt over BBL leren in de bouw in infra. In deze animatie wordt uitgelegd hoe een BBL traject werkt en wat de (vervolg) mogelijkheden zijn.

Bouwpersoneel blijft hard nodig en daarom moet er nog meer aandacht worden besteed aan promotie. Dit was de aanleiding om aandacht te vragen voor opleidingen in de bouwsector. Door deze animatie wordt een extra impuls gegeven aan de promotie van bouwopleidingen. Zo is de animatie te zien op de website en het YouTube kanaal van 'je gaat het maken'. Ook wordt deze verspreid via de socialmediakanalen. 

Deel jij de animatie ook met jouw netwerk? Dit doe je door de link van Youtube te kopiëren en vervolgens te plakken in een bericht op jouw socialmediakanalen. Denk hierbij aan Twitter, LinkedIn of Facebook. 

Je gaat het maken 

Klik hiervoor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nlvoor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op InstagramenYouTube.