Start AI-programma Werkgroep Gebouwde Omgeving

Kick-off op donderdag 18 februari om 10.30 uur

vrijdag 12 februari 2021

Arjan Walinga

accountmanager bouw klein/beleidsadviseur ketensamenwerking
Afbeelding Start AI-programma Werkgroep Gebouwde Omgeving

Op donderdag 18 februari om 10.30 uur vindt de kick-off plaats van de Werkgroep Gebouwde Omgeving. Onder het voorzitterschap van Arjan Walinga zal deze werkgroep het programma verder invullen. Wil je bij de kick-off zijn? Meld je dan hieronder aan!

De Nederlandse AI-coalitie is in oktober 2019 opgericht om de ontwikkeling en toepassingen van Artificial Intelligence (AI) in Nederland te versnellen. Vanuit deze coalitie wordt gewerkt aan generieke bouwstenen (Data Delen, Human Capital, Maatschappelijke Acceptatie en Inclusie, Research en Innovatie, Startups en Scale-ups) en een aantal specifieke maatschappelijke toepassingsgebieden van AI. De gebouwde omgeving is begin oktober als vijftiende toepassingsgebied toegevoegd aan het programma.

Kijk op de website van de Nederlandse AI-coalitie voor meer informatie over de nieuwe toepassingsgebied

Kick-off Werkgroep Gebouwde Omgeving

Donderdag 18 februari om 10:30 uur vindt de kick-off plaats van de Werkgroep Gebouwde Omgeving. In dit webinar bespreken de deelnemers van de Nederlandse AI-coalitie welke volgende stappen gezet gaan worden. Deze onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

  • Op welke gebieden wil de werkgroep een rol spelen voor de sector?
  • Het strategisch kader: welke ontwikkelingen wil de werkgroep stimuleren?
  • Welke rol ziet de werkgroep voor zich, en welke rol kunnen deelnemers spelen?

Meld je hier aan als je interesse hebt om deel te nemen of neem contact op met Arjan Walinga of Huub Keizers (secretaris Werkgroep GO).