We blijven sleutelen aan bewust veilig werken

Afbeelding We blijven sleutelen aan bewust veilig werken
donderdag 13 januari 2022

Op woensdag 30 maart vindt alweer de zesde editie plaats van de Bewust Veilig-Dag. Bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud brengen op die dag bewust veilig werken extra onder de aandacht. De slogan van dit jaar: we blijven erop hameren. Lees verder hoe jij kunt mee timmeren en sleutelen om samen beter te presteren op het gebied van veiligheid.

Veilig en gezond werken is het hele jaar een belangrijk onderwerp voor de bedrijven actief in de ondergrond. Elk jaar vinden er nog steeds incidenten plaats met letsel. Voor de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer (vakgroep ONG) reden om het initiatief van brancheorganisaties Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland te omarmen.

Diverse initiatieven voor meer veiligheid vanuit de vakgroep ONG

Als vakgroep ONG zullen we in de periode tot 30 maart wekelijks via de website een artikel over veiligheid plaatsen en in de nieuwsbrief in de tijdelijke rubriek 'Op weg naar de Bewust Veilig-Dag' hier aandacht aan besteden. Hoe we 30 maart extra aandacht geven aan de Bewust veilig-dag, volgt in de komende nieuwsbrieven, maar heb jij een leuk initiatief of mogen wij bij je langskomen, neem contact met ons op, want alleen samen presteren wij beter op veiligheid. Voor suggesties en vragen, neem contact op met Yvonne de Rijck.

Lees hier de berichtgeving over de Bewust Veilig-Dag mede georganiseerd vanuit Bouwend Nederland en bekijk hier de website voor meer informatie en deelname.

Yvonne de Rijck Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer