Y-ONG Serious Game: Plankgasvrij!

Afbeelding  Y-ONG Serious Game: Plankgasvrij!
woensdag 18 mei 2022

Donderdag 23 juni organiseert Y-ONG de Serious Game Plankgasvrij. Hoe kunnen we samen de energietransitie slim aanpakken? Dat leer je tijdens deze Serious Game!

Het aardgasvrij maken van wijken gaat niet vanzelf. Een goede samenwerking met alle betrokken partijen is hierbij van essentieel belang. Na iedere wijk of buurt die van het gas af is, moeten we slimmer, sneller en effectiever worden. Om lessen en knelpunten boven tafel te krijgen en slimme ideeën uit te werken, spelen we samen dit spel.

Casus: The Cooltower

In de (online) omgeving staat het project The Cooltower centraal. Een bestaand project waarbij allerlei knelpunten op de loer liggen voor werkzaamheden aan een woontoren van 56 verdiepingen in een drukke wijk van Rotterdam. In een twee uur durende, interactieve werkvorm, brengen jullie gezamenlijke knelpunten en oplossingen in kaart. En het mooie is: alle kennis hebben jullie als ervaringsdeskundigen zelf! Na afloop van 'Plankgasvrij' ga je goed voorbereid en met nieuwe inzichten weer aan het werk.

Team online vs offline!

Deze game willen we hybride aanbieden op donderdag 23 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Daarom zullen we dit project vanuit twee verschillende teams aanvliegen. Er zal een team online meespelen en een team in Amersfoort, kantoor van Volker Wessels Telecom, Modemweg 33, Amersfoort. Besluit je aanwezig te zijn in Amersfoort, dan willen we samen met jou de game gezellig afronden met een borrel.

Hoe kun je meedoen?

Wil je graag met andere (jonge) collega’s binnen de branche sparren en oplossingen bedenken voor dit project, waarin jijzelf ook outside the box leert denken voor eigen projecten? Meld je dan snel aan (uiterlijk 16 juni 2022). Geef daarbij aan of je online wilt deelnemen (i.v.m. het sturen van de link) of in Amersfoort (i.v.m. het regelen van voldoende hapjes). Er is in Amersfoort plek voor maximaal 30 personen.