Handreiking toekomstbestendig mobiliteitsbeleid werkgevers

Praktische handvatten zoals een rekenmodel, best practices, adviezen en tips

Afbeelding Handreiking toekomstbestendig mobiliteitsbeleid werkgevers
donderdag 1 september 2022

MONO-zakelijk ondersteunt en inspireert werkgevers met tal van diensten en producten bij het doorvoeren van verkeersveiligheid binnen hun eigen organisatie. Op dit moment zijn veel werkgevers hun mobiliteitsbeleid aan het herijken. Daarbij speelt duurzaamheid en bereikbaarheid naast (verkeers)veiligheid een grote rol. Daarom hebben zij de nieuwe MONO-zakelijk 'Handreiking Toekomstbestendig Mobiliteitsbeleid Werkgevers' gelanceerd.

Waarom deze handreiking?

Deze handreiking is bedoeld voor werkgevers die aan de slag willen gaan met verkeersveiligheid voor de eigen medewerkers en afspraken en maatregelen willen borgen in hun organisatiebeleid. Veel organisaties willen bewuster omgaan met hun zakelijke mobiliteit. Verduurzamen staat hoog op de agenda om bij te dragen aan minder uitstoot van CO2. Ook meer verkeersveiligheid en betere bereikbaarheid krijgen daarbij aandacht. Als goede werkgever wil je immers ook dat je eigen mensen ’s avond veilig thuiskomen.

Handreiking toekomstbestendig mobiliteitsbeleid werkgevers

De handreiking is een interactief document. Open deze daarom op je desktop of laptop in Acrobat Reader voor de juiste gebruikerservaring.

Download hier

 

Initiatief van MONO-zakelijk

De handreiking is een initiatief van MONO-zakelijk, een samenwerking tussen Allianz, ANWB, Bouwend Nederland, Interpolis, ministerie IenW, STL, TeamAlert, VVN, Verbond van Verzekeraars en VNA. MONO-zakelijk ondersteunt en inspireert werkgevers met tal van diensten en producten bij het doorvoeren van verkeersveiligheid in de eigen organisatie.

Clemens van den Enden beleidsadviseur