Van Bank naar Bouw en Techniek verder in Zuid-Holland

Afbeelding Van Bank naar Bouw en Techniek verder in Zuid-Holland
donderdag 13 oktober 2022

Het succesvolle project Van Bank naar Bouw en Techniek, gestart in Zuid-Holland eind 2019, zal worden geïntensiveerd en een vervolg krijgen. Bouwend Nederland, Techniek Nederland, LeerWerkAkkoord Rotterdam en de Economic Board Zuid-Holland hebben in februari 2022 een deelakkoord getekend en inmiddels is bekend geworden dat de Provincie Zuid-Holland hiervoor ook een financiële bijdrage heeft toegekend.

Naast de landelijke activiteiten en mogelijkheden die worden geboden vanuit het programma Je gaat het maken, zullen in Zuid-Holland extra activiteiten en inspanningen worden verricht om mensen die afvloeien uit een andere sector te interesseren en te begeleiden bij het oriënteren en ontwikkelen voor een functie in de bouw, infra of installatietechniek. Succesvolle zij-instromers en bedrijven zullen daarbij als voorbeeld dienen voor volgende kandidaten en bedrijven.

Naast informatie, tools en bijeenkomsten voor zowel kandidaten als bedrijven worden er inloopdagen georganiseerd, intensief samengewerkt met UWV en RMT en komt er een overzicht van opleidingsmogelijkheden.

Op zoek naar personeel of opleidingsmogelijkheden?

Zoek je personeel, wil je een kop koffie drinken met een zij-instromer of ben je op zoek naar mogelijkheden om in te stromen of opleidingen? Neem dan contact op met een van onderstaande arbeidsmarktadviseurs.

 • Ilse van der Velde,
  Adviseur arbeidsmarkt bouw en infra
  Telefoon: 06-267 286 77
  Stuur Ilse een mail
    
 • Ilona Rengelink,
  Adviseur arbeidsmarkt installatietechniek,
  Telefoon: 06-86 86 12 27
  Stuur Ilona een mail

Meer informatie over de activiteiten

Tags

Instroom