Noble Bouw gaat voor het meest passende voordeel

Elke bedrijfsfase zijn eigen ledenvoordeel

Afbeelding Noble Bouw gaat voor het meest passende voordeel
donderdag 8 december 2022

Ondernemende leden vinden op bouwendnederland.nl een schat aan voordelen. Opleidingen en verzekeringen, hulptools, relevante publicaties, rechtshulp, modelcontracten en allerlei advies en ondersteuning. Ties van Hapert en Frank Niesten van het Amsterdamse Noble Bouw gebruiken sinds kort voordelig een aantal producten en diensten in hun bouwpraktijk.

Ondernemers in de bouw kunnen hun zuurverdiende euro’s maar één keer uitgeven. Vaak hebben zij trek noch tijd om de goedgevulde website van Bouwend Nederland na te pluizen op voordeel. Dat betekent: keuzes maken. Welke ledenvoordelen zijn nu interessant? En welke wellicht later, als het bedrijf gegroeid is?

Adviseur Dienstverlening Wim Schaak gaat graag het gesprek aan, om te kijken welke voordelen nu bij jouw bedrijf passen. Afgelopen mei schoof hij aan bij Ties van Hapert en Frank Niesten, eigenaren van Noble Bouw. Ze zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en modulaire bouw.

Noble Bouw

Ties en Frank pakken het graag anders aan, immers: alles voor de klant. Bij de start van Noble Bouw in 2018 deden zij een belofte. Ties: "Bij ons komen de wensen en dromen van onze opdrachtgevers op de eerste plaats. Daarin gaan wij ver. Wij zijn bovenal eerlijk in onze wensvervulling; is iets onmogelijk, dan melden wij dat en komen met een alternatief." Aandacht voor helder communiceren werkt, vindt ook Frank. "Het lijkt een open deur, maar opdrachtgevers genieten van heldere antwoorden op hun vragen. Bouwend Nederland helpt ons om die belofte waar te maken."

Voor de bühne

Noble Bouw ging in 2018 los. Maar beide ondernemers wisten niet van het bestaan van Bouwend Nederland. Toen opdrachtgevers hen erop wezen, was een lidmaatschap snel geregeld. Voor de bühne, want van ledenvoordelen benutten was nog geen sprake. Ties: "Pas toen Wim Schaak van Bouwend Nederland contact opnam merkten wij hoeveel wij lieten liggen. Tijdens een kort adviesgesprek bij ons op kantoor stelde hij gericht vragen. Zo kon hij snel inschatten welke voordelen interessant voor ons konden zijn."

Open deur

Bij Noble Bouw zijn ze het bewijs dat ledenvoordelen werken. "Sinds Wim gebruiken wij er een aantal", zegt Frank. "Zo zijn we overgestapt naar verzekeringspartner In-Staet, dit bracht rust omdat onze risico’s nu goed geborgd zijn. En met de modelcontracten hebben wij onze juridische uitgaven beter onder controle, wat veel geld scheelt. Wij werken ook met Uitgebreid bouwweer, en met vragen weten we de adviesdesk goed te vinden." Voor beiden ging met het adviesgesprek een deur open. "Er is veel te halen bij Bouwend Nederland. Maar voor nu zijn we tevreden. Met de groei van Noble Bouw worden ongetwijfeld andere voordelen interessant."

Ook profiteren van de beste voordelen?

Wil jij dat Wim Schaak jou de weg wijst naar de beste voordelen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via onderstaande knop. We plannen graag een afspraak voor je in.

Maak een afspraak

 

Dit artikel is ook gepubliceerd in het magazine BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies, editie najaar 2022. Klik hier om het hele magazine te lezen.