Y-ONG op de Infratech 2023 en een nieuw Y-ONG event

Afbeelding Y-ONG op de Infratech 2023 en een nieuw Y-ONG event
maandag 23 januari 2023

Het jaar 2023 is net een paar weken bezig, maar Y-ONG is alweer volop in touw. Afgelopen vrijdag hebben we een Y-ONG bijeenkomst gehad op de Infratech in Rotterdam en vrijdag 10 februari hebben we weer een Y-ONG Event.

Tijdens de Infratech hebben we samen de workshop Energietransitie: Thermische Energie uit Oppervlaktewater (TEO) van Rijkswaterstaat gevolgd. Hierbij werden we meegenomen in de verschillende pilots die er liepen rond TEO en was Rijkswaterstaat open over lastige vraagstukken die er nog liggen. Na afloop stond er een heerlijke borrel klaar op de Bouwend Nederland stand. Wat Y-ONG betreft, voor herhaling vatbaar.

Y-ONG event 2023

Over een paar weken, vrijdag 10 februari, staat het Y-ONG event 2023 op de planning. Het event vindt plaats in Burgers' Zoo, waar we een workshop Apemanagement krijgen. In deze workshop krijgen we uitleg over waarom apen een goed model vormen ten aanzien van onze eigen sociale gedragingen op de werkvloer. We zullen hierbij apenstreken zien, die we ook in onszelf en bij onze collega’s zullen herkennen. Uiteraard brengen we tijdens deze workshop ook een bezoek aan de apen in het park, waarbij we ons gaan verdiepen in vaardigheden die apen gebruiken en hoe ze dit inzetten om gedrag te sturen. We kijken hierbij ook naar de overeenkomsten tussen apen en onze collega’s. Kortom, niet alleen maar leuk en herkenbaar, maar je neemt er ook iets van mee naar de werkvloer. Want kun je gedrag begrijpen, dan kun je gedrag ook beter beïnvloeden en gebruiken om beter samen te werken.

Programma

Het programma bij Burgers' Zoo is als volgt:
09.30 Inloop
10.00 Welkom en start van workshop Apemanagement
11.30 Pauze
11.45 Voortzetting workshop Apemanagement en afsluiting
13.15 Napraten tijdens een lunch
Na afloop van de bijeenkomst kun je op eigen gelegenheid tot sluitingstijd door het park wandelen.

Aanmelden

Wil jij ook bij het Y-ONG event 2023 aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link. (Meld je aan, verwijder de reeds ingevulde gegevens en vul aan met je eigen gegevens)
Kun je 10 februari niet, maar wil je wel graag op de hoogte worden gehouden van andere bijeenkomsten van Y-ONG? Stuur ons een mail.