Brabant Mid-West haalt RI&E training naar de afdeling

Na een dagdeel naar huis met een RI&E

Afbeelding Brabant Mid-West haalt RI&E training naar de afdeling
dinsdag 24 januari 2023

In aanloop naar de Bewust Veilig-dag heeft afdeling Brabant Mid-West besloten de training 'Een RI&E: een must voor ieder bedrijf!' naar de afdeling te halen en mogelijk te maken tegen een eigen bijdrage van slechts € 125,- (speciaal voor leden van de afdeling).

Elke ondernemer weet dat er een Risico Inventarisatie & Evaluatie moet zijn voor zijn/haar bedrijf. Maar zo'n administratieve taak wordt met regelmaat vooruitgeschoven. Vaak moet er eerst iets misgaan voordat het besef er is dat die RI&E er écht had moeten zijn.

BNL Academy verzorgt veel trainingen waaronder de training met de titel: 'Een RI&E; een must voor ieder bedrijf.'

Na een dagdeel naar huis met een RI&E

Omdat we op de Bewust Veilig Dag op 29 maart 2023 stilstaan bij veilig werken en alles rondom veiligheid, besloot Afdeling Brabant Mid-West dit moment te kiezen om de training naar de afdeling te halen en aan te bieden aan haar leden. Na een middag aan jouw individuele RI&E werken onder begeleiding van een specialist ga je naar huis met een vrijwel gereed gekomen RI&E. 

De training zal op dinsdag 28 maart plaatsvinden van 13:00 tot 17:00 uur in Bos & Co in Oosterhout. De uitnodiging is vrijdag 20 januari naar alle leden verstuurd. Er zijn per training slechts 12 plaatsen beschikbaar om die specialistische aandacht te kunnen bieden. Aanmelden kan via Petra of via de verstuurde uitnodiging (aanmeldformulier). Wacht dus niet te lang met aanmelden. Let wel: zorg dat jouw inlog bij Volandis op orde is en breng je laptop mee.

Acties rondom de Bewust Veilig Dag

Op 29 maart 2023 kan op meer manieren worden stilgestaan bij veilig werken. Check welke acties er vanuit Bouwend Nederland en partners georganiseerd worden op www.bewustveilig.com. Je kunt ook allerlei gadgets bestellen. De eerste 10 bedrijven uit de afdeling die zich aanmelden voor deelname krijgen van ons een bouwhekdoek (zie afbeelding hieronder, maar dan zonder datum) in bruikleen om op te hangen op één van jouw bouwplaatsen. De eerste doeken zijn al door de verenigingsmanager uitgereikt.

Denk eens na wat ook jij kunt ondernemen op de Bewust Veilig Dag met je medewerkers.

Petra Landmeter Verenigingsmanager Brabant Mid-West