Nieuw: De Shell brandstof- en laadpas!

Krijg 12 cent korting* bij het laden en tanken

Afbeelding Nieuw: De Shell brandstof- en laadpas!
woensdag 3 mei 2023

Het aanbod van Bouwend Nederland Brandstof is uitgebreid! Dankzij een samenwerking met Shell kunnen leden van Bouwend Nederland vanaf nu passen voor tanken en laden bestellen. Hiermee krijg je 12 cent korting per liter brandstof en 12 cent korting per kWh bij Shell Recharge laders.

Tanken en laden met één pas

Met in totaal 492 Shell- en Shell Express-tankstations is Shell in Nederland de grootste speler op de markt van brandstof en laden. Shell biedt een pas waarmee je kan tanken én elektrisch laden. Deze pas is dan ook zeker interessant voor iedereen die vaak op de weg zit. Voor leden van Bouwend Nederland is er bovendien een interessante korting plus andere voordelen afgesproken.

De voordelen op een rij

  • 12 cent korting* per liter op tanken met Shell V-Power, Shell Diesel en Benzine;
  • 12 cent korting* per kWh op laden bij Shell Recharge;
  • Alles met één pas: tanken, laden, betalen voor auto-producten én de carwash;
  • Lage vaste kosten van € 1,59 per pas per maand;
  • Rijden op een maandelijks krediet van € 3.000;
  • Spaar bij iedere transactie met de Shell Fleet App voor Air Miles;
  • Geen gedoe met bonnetjes door één maandelijkse factuur met btw-specificatie;
  • Gratis CO₂-compensatie voor de door jou gereden kilometers.

* De genoemde korting is in eurocenten per liter/kWh (inclusief BTW). De korting wordt in mindering gebracht op de geldende landelijke Shell-adviesprijs. In het geval de actuele pompprijs lager is dan de Shell adviesprijs minus de korting, wordt de actuele pompprijs berekend.

Wil jij gebruik maken van de voordelen?

Ga naar www.brandstofcollectief.nl/bnl/shell en download de Shell Fleet App via de speciale downloadlink. Om de korting te ontgrendelen, voer je je lidnummer in de Shell Fleet App in. Alleen zo krijgen Bouwend Nederland-leden toegang tot exclusieve voordelen. Let op: wanneer je de app downloadt door zelf naar de App Store te gaan, ontvang je de Bouwend Nederland-ledenkorting niet.

De samenwerking tussen Bouwend Nederland en Shell is onderdeel van het Brandstofcollectief. Kijk voor alle tank- en laadpassen op www.brandstofcollectief.nl/bnl.

Brandstofcollectief Shell

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over het ledenvoordeel van Bouwend Nederland Brandstof? Neem dan contact op met één van onze adviseurs dienstverlening. Bel  079 32 52 166 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Stel je vraag