Kennissprint robotisering van de bouwplaats voor mkb

Gratis deelname, je gaat aan de slag met een concrete casus

Afbeelding Kennissprint robotisering van de bouwplaats voor mkb
maandag 25 september 2023

In oktober organiseert RoboHouse in Delft een kennissprint met bouwbedrijven. Robots worden ingezet in geconditioneerde omgevingen, zoals bij prefab bouwen. In deze kennissprint verken je samen met experts en mede-bouwers oplossingsrichtingen voor het robotiseren van de bouwplaats.

Wat ga je doen?

  • Met andere bouwers, experts van TU Delft, RoboHouse en Bouwlab en startups brainstormen over het robotiseren van de bouwplaats
  • Drie activiteiten, namelijk een interview op je eigen bouwlocatie (week 40-43), workshop in Delft (week 44) en inspiratiebezoek bij voorlopend bedrijf (week 45)
  • Gratis deelname

Hoe kan je deelnemen?

Aanmelden kan bij Arjan Walinga A.Walinga@bouwendnederland.nl of Mark Bruijnen M.C.Bruijnen@tudelft.nl met jouw bedrijfsnaam en hulpvraag.

Over RoboHouse

RoboHouse is een fieldlab van de TU Delft gericht op robotica en AI. Zij doen innovatieprojecten met bedrijven op (complexe) roboticavraagstukken, daar waar de markt nog geen oplossing heeft. RoboHouse is bij uitstek bedoeld om een brug te slaan tussen nieuwe technologie en knelpunten in (fysieke) operationele processen. Met het programma MKBdoet geven ze ook mkb-bedrijven de kans om praktisch aan de slag te gaan.

Lees ook het artikel dat we eerder publiceerden over het stimuleren van projectoverstijgende innovatie in de brede bouw- en technieksector.  

Arjan Walinga accountmanager bouw klein/beleidsadviseur ketensamenwerking