Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven

Praktijkgerichte sessie over AI en ChatGPT

Afbeelding Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven
dinsdag 21 november 2023

Jong Bouwend Nederland in Regio Zuid organiseert op donderdag 30 november een praktijkgerichte sessie om je futureproof te maken met kennis over AI en ChatGPT. Dat doen we op de inspirerende locatie van The Park Playground in Eindhoven.

In alle media kom je dagelijks berichten tegen over AI: artificial intelligence en ChatGPT. En volgens al die berichten gaan AI en ChatGPT ons dagelijks leven behoorlijk veranderen. Sterker nog: ze beïnvloeden ons leven nu al! Hoog tijd dus om eens nader kennis te maken met deze zaken.

Programma

Ralf Zoetekouw van Datacation vertelt ons die middag over AI in de praktijk. Arjan Walinga van Bouwend Nederland neemt ons mee in wat de bouw & infra nú al toepast op dit gebied. We gaan concreet aan de slag met een brainstormsessie over AI. Informaticus Meike Nauta sluit de middag af met een keynote ovver ChatGPT.

Kortom: een niet te missen kans om meer te weten te komen over AI/ChatGPT en wat dit voor jou als ondernemer en werkgever gaat betekenen!

Op donderdag 30 november ziet het programma er als volgt uit:

  • 15.00 Inloop bij The Park Playground, Kastanjelaan 1B in Eindhoven
  • 15.30 Spreker Ralf Zoetekouw: AI in de praktijk
  • 16.15 Spreker Arjan Walinga: AI en Bouw
  • 16.45 Korte pauze
  • 17.00 Brainstormsessie AI
  • 18.00 Keynote van Meike Nauta: ChatGPT
  • 18.30 Afsluiting met diner

Aanmelden en meer informatie?

Deze bijeenkomst is exclusief voor de leden van (Jong Bouwend Nederland) Regio Zuid. Je kunt je voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar het Evenementenbureau. Ben je er bij die middag? Het bestuur van JBN Regio Zuid kijkt er naar uit om je dan te zien!

Yvonne van Zijl adviseur sociale zaken regio-zuid