Afbeelding Bereikbaarheid Bouwend Nederland Advies tijdens coronacrisis

Bereikbaarheid Bouwend Nederland Advies tijdens coronacrisis

Lees meer

Bouwend Nederland Advies

Als ondernemer in de bouw & infra loop je dagelijks tegen veel vragen aan. Vragen waarop je een snel en praktisch antwoord wilt. Maar hoe kom je bij de persoon die dat antwoord weet? Die persoon vind je bij Bouwend Nederland Advies. Eén loket voor al je vragen. Over cao-bepalingen, aanbestedingen, algemene voorwaarden, vorstverlet, de Wet ketenaansprakelijkheid, de Ziektewet, en zoveel meer. Bouwend Nederland Advies help je graag verder.

Kortdurend advies

Betaalde dienstverlening

Prettig, snel en kundig


Ik ben zeer tevreden met de advisering van dhr. Vermeij inzake dit dossier. Gezien de eerdere positieve ervaringen van voorliggende samenwerkingen zijn de verwachtingen van het begin af aan helder en vertrouwt. De samenwerking kan ik als prettig, snel en kundig samenvatten. In dit geval heeft het ertoe geleidt dat we een lange procedure hebben weten te voorkomen door met de opdrachtgever tot een schikking te komen.

Mark Maarssen
Bouwbedrijf Van den Engel B.V.

Voordeel om met een adviseur te werken


Mijn ervaring met Dhr. Theuns was positief. Ik vond het een voordeel om met een adviseur van Bouwend Nederland te werken. Je merkt toch wel dat men serieus wordt genomen op het moment dat er een goede bedrijfsvereniging achter je staat.

Jan Roks