Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio randstad noord

Regio Randstad Noord

Regio Randstad Noord is onder meer gesprekspartner bij de provincies en gemeenten inzake onderwerpen van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit. Daarnaast onderhouden wij contacten met onderwijsinstellingen.

Welkom bij Regio Randstad Noord

In Regio Randstad Noord focussen we op het vertegenwoordigen van belangen in de bouw en infra. We lobbyen bij lokale overheden en informeren onze leden over relevante thema's.

Nieuws uit de regio

Filters

Bijeenkomsten

Filters

Jong Bouwend Nederland Regio Randstad Noord

Ben je een jonge professional op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? Wil je in contact komen met andere jonge managers, ondernemers en bestuurders? Sluit je aan bij Jong Bouwend Nederland Regio Randstad Noord!

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van Regio Randstad Noord? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Regio Randstad Noord
Bestuursleden

Ontmoet het regiobestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector.

Medewerkers

Ons team vormt in Regio Randstad Noord het gezicht van de bouw en infra. Wij zetten ons maximaal in voor elkaar en de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden.

Contact Regio Randstad Noord

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Regio Randstad Noord? Ons team staat klaar om je te helpen!