Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio zuid
  4. Afdeling limburg

Afdeling Limburg

De afdeling Limburg behartigt belangen op lokaal niveau en is gesprekspartner voor gemeentelijke instanties. Contacten met samenwerkingsverbanden worden onderhouden, evenals het contact met opleidingsinstituten. Leden zijn onderdeel van een afdeling afhankelijk van de vestigingslocatie. Bij de regionale afdeling is het mogelijk collega's te ontmoeten en praktijkervaringen uit te wisselen.

Nieuws uit de afdeling

Woensdag 10 april 2024
Verhelderend BouwCafé over zero-emissie bouwen en vervoeren

Limburgse bouwers en infabouwers hebben nog de nodige vragen en twijfels over het werken met elektrisch materiaal. Het informatieve BouwCafé van 3 april in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht heeft echter veel duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden.

Dinsdag 21 november 2023
Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven

Jong Bouwend Nederland in Regio Zuid organiseert op donderdag 30 november een praktijkgerichte sessie om je futureproof te maken met kennis over AI en ChatGPT. Dat doen we op de inspirerende locatie van The Park Playground in Eindhoven.

Vrijdag 3 november 2023
Gedeputeerde Theuns: “Limburgse woningbouwopgave samen met markt aanpakken”

Kennismaken met elkaar was het doel van het werkbezoek dat Bouwend Nederland en Provincie Limburg woensdag 1 november hadden georganiseerd. Op de bouwplaats van De Scheg in Maastricht spraken Gedeputeerde Michael Theuns, Bouwend Nederland voorzitter Arno Visser en vertegenwoordigers van diverse marktpartijen met elkaar over de woningbouwopgave in Limburg.

Donderdag 21 september 2023
Geen boetes, maar leren en verbeteren

De Ledengroep Veiligheid en regio Zuid organiseerden samen de Contactgroep KAM op 20 september 2023. De Nederlandse Arbeidsinspectie, vertegenwoordigd door Carl Corbeij en Guido Batens, gaf een verhelderende en leerzame toelichting op de Gedifferentieerde aanpak ongevallenonderzoek. In deze nieuwe aanpak kan de werkgever zélf het ongevalsonderzoek doen.

Contactpersoon afdeling Limburg

Manon Bors
Verenigingsmanager afdeling Limburg
E-mailadres