Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Vakgroep specialistische wegenbouw

Vakgroep Specialistische Wegenbouw

De Vakgroep Specialistische Wegenbouw behartigt de specifieke belangen van circa 45 infrabedrijven op het gebied van frezen, wegdekonderhoudstechnieken, geleiderail, verkeersmaatregelen, wegdekreiniging en wegmarkeren. De vakgroep richt zich op de technische en organisatorische zaken die vooral de bedrijven in deze deelmarkten raken.

Nieuws uit de vakgroep

Vrijdag 7 juni 2024
Geslaagd werksymposium Naar meer dagwerk in de weginfra

Op 6 juni was er op initiatief van HZC en samen met Bouwend Nederland en Rijkswaterstaat een werksymposium om met elkaar oplossingen te zoeken voor het vele nachtwerk in de wegenbouw. Het leverde veel waardevolle oplossingsrichtingen op en het commitment was groot.

Zondag 28 januari 2024
35 jaar in de wegenbouw: 'Ik ging fluitend naar mijn werk'

Henk (66) is vorig jaar september met pensioen gegaan. Na ruim vijfendertig jaar in de wegenbouw kijkt hij tevreden terug op een mooie carrière. "Mijn werkgever heeft mij altijd erg gesteund en meegedacht toen het werk wat zwaarder werd. Hierdoor heb ik het daar zo lang volgehouden." Hoe zag zijn carrière eruit en hoe kon hij dankzij de zwaarwerkregeling eerder met pensioen?

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Vakgroep Specialistische Wegenbouw
Bestuursleden

Ontmoet het vakgroepbestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector.

Medewerkers

De Vakgroep Specialistische Wegenbouw wordt ondersteunt door medewerkers van Bouwend Nederland.

Contactgegevens Vakgroep Specialistische Wegenbouw

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over de Vakgroep Specialistische Wegenbouw? Ons team staat klaar om je te helpen!