maandag 29 juli 2019

De Commissie Wegmarkeren van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw van Bouwend Nederland, organiseert de cursus Medewerker Wegmarkeren en Vakman Wegmarkeren. Locatie van deze cursussen is het Bouw & Infra Park in Harderwijk.

In de cursus Medewerker Wegmarkeren passeren de volgende onderdelen de revue: 
- Markeertechniek
- Meten & Uitzetten
- Verkeersveiligheid tijdens wegwerkzaamheden en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. 

De cursus Vakman Wegmarkeren is deels een herhaling van de cursus Medewerker Wegmarkeren en verdere verdieping van de volgende  onderdelen:
- Markeertechniek
- Meten & Uitzetten
- Verkeersveiligheid tijdens wegwerkzaamheden en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. 
- Certificatie
- Materialenkennis
- Herkenning van gevaren bij vervoer van gevaarlijke stoffen

De cursus Vakman Wegmarkeren is uitsluitend toegankelijk als de cursus Medewerker Wegmarkeren (voorheen genoemd; basiscursus) in 2018 of eerder, met goed gevolg is doorlopen. Daarnaast adviseren wij beide cursussen niet aansluitend op elkaar te laten volgen. Het introductiedeel van de cursus Vakman Wegmarkeren is namelijk voor een deel een herhaling van de cursus Medewerker Wegmarkeren en geldt als het opfrissen van eerdere opgedane kennis.

De kosten voor de leden van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw van Bouwend Nederland bedragen voor de basiscursus € 645,- en voor de vervolgcursus € 545,- (excl. € 40,00 examenkosten en 21% BTW).

Voor niet-leden van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw van Bouwend Nederland bedragen de kosten voor de basiscursus € 945,- en voor de vervolgcursus € 845,- (excl. € 40,00 examenkosten en 21% BTW).

Het is mogelijk om te overnachten in het Hotel van Bouw & Infra Park, deze kosten zijn voor eigen rekening.

Neem contact op met het secretariaat van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw voor meer informatie: 079  325 22 06.