Dag van de Bouw 2020 geannuleerd

Afbeelding Dag van de Bouw 2020 geannuleerd
vrijdag 27 maart 2020

Bouwend Nederland heeft besloten de 15e editie van de Dag van de Bouw op 20 juni 2020 te annuleren als gevolg van de corona-crisis. Het is momenteel onduidelijk of de beperkende maatregelen rondom evenementen op 20 juni nog van kracht zullen zijn. De coronacrisis heeft bovendien grote gevolgen voor de bouw.

Fries Heinis, algemeen directeur Bouwend Nederland: “Het is ongelofelijk jammer dat we dit mooie feest van onze sector nu moeten afgelasten. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de 15e Dag van de Bouw alsnog zal plaatsvinden, maar dan in het eerste helft van 2021.”

De Dag van de Bouw is dé dag waarop bouwplaatsen in heel Nederland hun hekken openen voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is. We laten tijdens deze dag mensen kennis maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra.

De Dag van de Bouw zou in 2020 voor de 15e keer plaatsvinden. Bouwend Nederland organiseert de Dag van de Bouw. Sinds 2017 is dat in samenwerking met VNconstructeurs, Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland en de Dag van de Architectuur. Deelnemende projecten zijn inmiddels geïnformeerd.

Angelina van Weerdenburg senior communicatieadviseur