Webinar Samen veilig doorwerken gemist? Kijk het hier terug!

woensdag 1 april 2020
Afbeelding Webinar Samen veilig doorwerken gemist? Kijk het hier terug!

Sinds vrijdag is het protocol Samen veilig doorwerken van kracht. Maar hoe kun je veilig doorwerken? Hoe houd je 1,5 meter afstand als je samen in een bedrijfsbus of in de schaft zit? Dinsdag 31 maart organiseerde Bouwend Nederland samen met Techniek Nederland een webinar waarin tekst en uitleg wordt gegeven bij het protocol. Meer dan 2300 deelnemers waren er online bij en inmiddels hebben meer dan 3000 mensen het webinar teruggekeken. De vragen uit het webinar - zo'n 400 - zullen teruggekoppeld worden aan de Coronahelpdesk van Volandis en aan Bouwend Nederland Advies. De meest voorkomende vragen zullen we opnemen op het overzicht van veelgestelde vragen op www.bouwendnederland.nl/corona. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem! Hieronder kunt u het terugkijken op een moment waarop het u uitkomt.

 

Of klik op deze link om naar de aanmeldpagina te gaan.

Tijdens de coronacrisis werken we zoveel mogelijk door. Dat is belangrijk voor je bedrijf, voor de sector en voor het land. Maar op de bouwplaats en op het project staan gezondheid en veiligheid natuurlijk altijd voorop.  Het webinar geeft antwoord op vragen als:

  • Werken op 1.5 m afstand. Hoe doe je dat?
  • Kunnen werknemers samen in een busje?
  • Hoe regel je veilig de lunchpauze?

Tijdens het webinar krijg je deskundige informatie van een arbeidshygiënist en een arbeidsepidemioloog. Theo-Jan Heesen (ArboTechniek) en Johan Timmerman (Volandis) lichten het protocol toe. Je kunt rekenen op praktische tips waarmee jouw medewerkers veilig kunnen werken. Bovendien beantwoorden Johan en Theo-Jan de vragen van kijkers.

Coronacrisis | Vragen en antwoorden

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden van leden.

Naar themapagina Coronacrisis