Meld je aan voor de gratis CO2 quickscan voor jouw organisatie

dinsdag 18 augustus 2020
Afbeelding Meld je aan voor de gratis CO2 quickscan voor jouw organisatie

Rabobank en de Duurzame Adviseurs bieden een gratis CO2 quickscan aan in ruil voor een kort online interview. Rabobank onderzoekt namelijk in hoeverre zij als bank kan helpen met het reduceren van de CO2 uitstoot van ondernemingen.

In samenwerking met Rabobank Nederland hebben de Duurzame Adviseurs een CO2 quickscan ontwikkeld die het mogelijk maakt om met minimale data een indicatie van de CO2-uitstoot van de organisatie op te geven. Het resultaat is geen dik rapport maar één A4 waarin alle resultaten worden gedeeld. Op het A4 worden ook de belangrijkste kansen benoemd om de CO2-uitstoot van de organisatie te verlagen.

Onderzoek

Om gebruik te maken van de quickscan vraagt Rabobank Nederland om mee te helpen met hun onderzoek. De Rabobank is namelijk aan het onderzoeken in hoeverre een bank kan helpen met het reduceren van de CO2 uitstoot van een onderneming. Waarom? Duurzame ondernemingen besparen kosten en zijn 18% winstgevender. Daarnaast zijn ze aantrekkelijker voor klanten en dragen ze bij aan een duurzamer Nederland. Daar willen Rabobank en de Duurzame Adviseurs bij helpen.

Aanmelden

Er zijn er slechts 100 beschikbaar en de eerste zijn al vergeven. Meld je dus snel aan!