• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Meld je aan voor het hein®-evenement in Breda op 15 oktober 2020

Meld je aan voor het hein®-evenement in Breda op 15 oktober 2020

vrijdag 28 augustus 2020

Reina Uittenbogaard

Programmamanager Veiligheid
Afbeelding Meld je aan voor het hein®-evenement in Breda op 15 oktober 2020

Op donderdag 15 oktober 2020 vindt het hein®-evenement plaats in het Van der Valk Princeville in Breda. Wil jij aan de slag met met bewustwording over veiligheid en leren hoe je het echt kunt toepassen binnen jouw bedrijf? Meld je dan nu aan.

Het evenement is speciaal voor leden van de afdeling Brabant Mid-West. Tijdens een intrigerend gedachtenexperiment maak je tijdens het event kennis met hein® en hoor je hoe je collega's in hun werk écht wat hebben aan dit fenomeen. Het hein®-programma is het gedachtegoed dat de bouw steeds een beetje veiliger maakt.

Over hein®

hein® gelooft erin dat mensen het goede willen doen. Alleen is de praktijk weerbarstig en zijn er heel veel redenen om dat niet te doen. Dat kan vervelende consequenties hebben. hein® zorgt ervoor dat mensen anders leren kijken naar hun eigen gedrag en dat van de mensen om hen heen. Ook in uitdagende situaties. Ze komen tot inzichten en gaan vaker de juiste dingen doen. Waarom? Omdat hein® ook het goede wil doen, maar wel op een leuke manier! hein® reduceert botsingen van ego's en leert lachen om de rechtvaardiging van 'verkeerde' keuzes. Als mensen eenmaal voelen dat ze zichzelf voor de gek houden, dan kunnen ze dat gedrag steeds moeilijker volhouden. Zo leidt hein® op een intuïtieve manier tot blijvende verbetering, op het werk en privé. 

Lees hier de volledige aankondiging en hoe je je kan aanmelden voor dit gratis event