Regiodag Noord | Bouwbrein | 24 november

Meld u snel aan voor dit online event

Afbeelding Regiodag Noord | Bouwbrein | 24 november
vrijdag 13 november 2020

Elk jaar doen we ons uiterste best om een interessante en gevarieerde regiodag te organiseren en dat is dit jaar niet anders. Door de verscherpte maatregelen kunnen we elkaar helaas niet treffen op een fysieke locatie. Met ons team hebben wij daarom voor u een inspirerend programma samengesteld waaraan u online kunt deelnemen. Het digitale platform Let’s Get Digital zorgt ervoor dat u op een attractieve manier in het programma wordt meegenomen. Naast een ontvangst in de lobby, kunt u ‘live’ spreken met de deelnemers, sprekers en hosts.

Tijdens deze regiodag zoomen we in op het thema Bouwbrein. Met onder andere Charlotte Labee (ondernemer, voormalig model en presentatrice) gaan we dieper in op ‘balans in ons brein’ in relatie tot ‘jezelf veranderen en verbeteren’. Een actueel thema in deze bijzondere tijd. Daarnaast nemen wij afscheid van een aantal regiobestuursleden en staat er een workshop op het programma. Ook is er volop ruimte om digitaal te netwerken op het online platform.

Bekijk het uitgebreide programma

Aanmelden

Is uw bouwbrein klaar voor onze regiodag 2.0? Meld u dan aan! Wij kijken ernaar uit om u digitaal te ontmoeten op 24 november en er samen een leuke regiodag van te maken.

Na aanmelding via onderstaande button volgt een bevestiging. Op
22 november ontvangt u in uw mailbox een link van Let’s Get Digital. Met die link kunt u op 24 november inloggen.

Sander Wubbolts regiomanager regio noord