Online marktmiddag RVB voor bouw- en installatiebranche

Donderdag 3 december 2020 van 13.30-17.00 uur

dinsdag 17 november 2020
Constructie parkeergarage

De RVB Marktmiddag, die plaatsvindt op 3 december, is een unieke bijeenkomst waar ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal staan. Een mooie kans voor de branche om kennis te maken met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf. Deze keer niet op locatie, maar digitaal én interactief.

De RVB Marktmiddag is bedoeld om directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche kennis te laten maken met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf, de vastgoedorganisatie met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.

Programma

Het programma is interactief. In verschillende kennissessies en thematafels gaan we samen in gesprek over bijvoorbeeld de renovatie van het Binnenhof, verduurzamen en slimmer maken van vastgoed en samenwerken op basis van vertrouwen. We openen de middag met een welkomstboodschap van Directeur-Generaal Annet Bertram, met aansluitend een interview met Annuska Bloemert en Roger Mol over de nieuwe RVB Marktstrategie. Vervolgens presenteert Martine de Vaan de RVB Innovatie-agenda. Op het digitale RVB Kennis & Informatieplein kunnen deelnemers kennismaken met verschillende RVB-opgaven en in contact komen met RVB-medewerkers.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van het Rijksvastgoedbedrijf of meld je meteen aan.