Asfaltwebinar in teken van verduurzaming asfaltsector

Dinsdag 8 december van 14.00 tot 15.30 uur

maandag 23 november 2020

Ron Wesseling

Verenigingsmanager Vakgroep Bitumineuze Werken
Afbeelding Asfaltwebinar in teken van verduurzaming asfaltsector

Dit jaar organiseren we in plaats van de traditionele Asfaltdag het Asfaltwebinar 2020, op 8 december 2020 van 14.00 tot 15.30 uur. In een interactief programma word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen over de verduurzaming van de asfaltsector. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan via de link hieronder!

Meld je hier aan voor het Asfaltwebinar 2020

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

 • Waterstof
  Is dit de onmisbare schakel in de transitie naar zero-emissie? Hoe gaat de wereld bewegen met waterstof? In het webinar gaat Total hierover meer vertellen.
   
 • Brandstof
  Naast waterstof zijn er ook andere ontwikkelingen die de sector gaan helpen met de energietransitie. Brandstoffen vormen hierin een onmisbare schakel. Wat gaat de brandstoffensector hierin betekenen? Shell neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen.
   
 • Product Category Rules
  De toepassing van de nieuwe Product Category Rules (PCR). Deze PCR is nodig om de duurzaamheid van asfalt te kunnen bepalen. Recent zijn deze aangescherpte rekenregels om de MKI van asfalt te kunnen berekenen gepubliceerd. Maar hoe pas je deze toe? Wat is hiervoor nodig? De werkgroep Aantoonbaar Duurzaam Asfalt van de Asfalt-Impuls gaat in op de praktische toepassing van deze nieuwe PCR.

Tijdens de presentaties kun je vragen stellen via de chat. 

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Asfaltwebinar 2020

Asfaltwebinar 2020

Alles over de nieuwste ontwikkelingen in de asfaltsector. Zorg dat je erbij bent!

Meld je hier aan