• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Beperk ook in tijden van corona de gevolgen van werkstress voor jouw bedrijf

Beperk ook in tijden van corona de gevolgen van werkstress voor jouw bedrijf

Afbeelding Beperk ook in tijden van corona de gevolgen van werkstress voor jouw bedrijf
donderdag 26 november 2020

De laatste persconferentie drukte ons met de neus op de feiten: voorlopig is het einde van de coronacrisis niet in zicht. Dat kan mentaal een impact hebben op jezelf en je werknemers. Onze partner ArboDuo heeft een praktische gids samengesteld die jou helpt om (uitval door) werkstress te voorkomen, ook in deze tijden.

De gevolgen van, en maatregelen tegen het virus raken veel mkb’ers hard. Onze partner ArboDuo (onderdeel van ArboNed) begrijpt dat het zeker nu frustrerend kan zijn als een werknemer zich ziekmeldt in verband met stress. Aan de coronamaatregelen van de overheid kun je niets doen, maar zelfs in deze ingewikkelde tijden kun je werkplezier stimuleren en werkstress (helpen) voorkomen. ArboNed heeft daarover een gratis beknopte gids gemaakt met:

  • Alles over een goede energiebalans
  • Praktische tips om met (werk)stress om te gaan
  • Praktijkvoorbeelden van andere mkb'ers

De praktische gids 'Goed omgaan met werkstress, ook in tijden van corona' kun je hier downloaden.

Meer informatie

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out, meldt de organisatie van de Week van de Werkstress die van 16 tot en met 20 november 2020 plaatsvond. Uit verzuimcijfers van ArboNed blijkt dat je een werknemer met een burn-out gemiddeld 290 dagen kwijt bent. Dat heeft grote impact op je bedrijf. Hier vind je meer informatie over het voorkomen van uitval door werkstress.

Maak gebruik van dit ledenvoordeel

Wil je meer weten over het ledenvoordeel met ArboDuo van ArboNed? Neem dan contact op met de afdeling ledenvoordelen of bel 079 3 252 166.