• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Online event Nederland CO2 Neutraal: duurzaam en verantwoord ondernemen, hoe doe je dat?

Online event Nederland CO2 Neutraal: duurzaam en verantwoord ondernemen, hoe doe je dat?

donderdag 4 februari 2021
Duurzaamheid

Op 11 maart staat een nieuw event over duurzaamheid van Stichting Nederland CO2 Neutraal op de planning. Dagvoorzitters Nick van Moerkerk en Thijs Lindhout zullen aftrappen met het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid.

Allereerst neemt Bas Nanninga, Senior beleidsadviseur circulaire economie (Hoogheemraadschap van Delfland), je mee in mooie lopende projecten m.b.t. de CO2-Prestatieladder. In 2020 mocht Hoogheemraadschap Delfland het 1000e certificaat op de CO2-Prestatieladder in ontvangst nemen. Bas weet vanuit zijn functie ontzettend veel te vertellen over circulariteit. In zijn verhaal zal hij de koppeling maken van CO2 naar circulariteit om iedereen te inspireren verder na te denken over de stappen na CO2-reductie.

Hoofdspreker Jan Peter Balkenende vertelt je vervolgens alles over duurzaam en verantwoord ondernemen in de strategie en het bedrijfsmodel van ondernemingen.

Aanmelden

Als lid van Bouwend Nederland kun je gratis deelnemen aan de livestream van het plenaire middagprogramma met Bas Nanninga en Jan Peter Balkenende. Deze vindt plaats op 11 maart 14:30 tot 16:30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.