• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Virtuele beurs De Keten Draait Door: alles rondom digitalisering

Virtuele beurs De Keten Draait Door: alles rondom digitalisering

Afbeelding Virtuele beurs De Keten Draait Door: alles rondom digitalisering
dinsdag 23 februari 2021

Op 25 en 26 maart wordt de virtuele beurs De Keten Draait Door georganiseerd. Fries Heinis zal daar vertellen over onder meer elektronisch factureren.

Op deze online beurs staan software- en serviceproviders je te woord en kunnen ze laten zien hoe ze kunnen helpen om jouw processen efficiënter in te richten en de informatiestromen te digitaliseren. Je kunt met hen in gesprek gaan, klantcases bekijken en bespreken of een afspraak inplannen voor later.

Tijdens de beurs is er op 25 maart van 14:00 tot 16:00 uur een interactieve talkshow: 'De Keten Draait Door - Van Idee tot Bouwwerkdossier', gepresenteerd door Ben van der Burg. Tafelgasten zijn onder andere Fries Heinis, Doekle Terpstra, Sjoerd Sipkema en Richard Tieskens. Je kunt van achter het beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten.

Thema's

De tafelgasten zullen met elkaar de discussie aangaan over onderwerpen zoals een duurzaam en efficiënter bouwproces, de Wet kwaliteitsborging, circulariteit, predictive maintenance en bouwlogistiek. Wat is de impact van de Bouwagenda en DigiGo op het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samenwerken aan vernieuwing? Hoe kunnen standaarden hierin bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

Beurs ook op vrijdag open

De virtuele beurs is ook vrijdag 26 maart 2021 geopend, van 9:00 tot 13:00 uur. Serviceproviders staan dan klaar om je vragen te beantwoorden en om te vertellen over hun ervaringen met implementaties van de standaarden bij hun klanten. Op vrijdag kun je webinars volgen die je helemaal meenemen in de wereld van de implementatie van de standaarden: praktische weetjes, tips en andere kennis wordt met je gedeeld.

Aanmelden?

Vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om je via deze website in te schrijven voor de verschillende webinars.