Kom naar de BouwMachines Kennisdag 2021 op 30 november

maandag 18 oktober 2021
Afbeelding Kom naar de BouwMachines Kennisdag 2021 op 30 november

Dit jaar vindt er weer een fysieke editie plaats van de BouwMachines Kennisdag. Werk jij met materieel en wil je alles weten over emissievrij en duurzaam ondernemen? Dan wil je 30 november niet missen. Het thema van dit jaar is 'Praktisch innoveren'.

Centraal staat dit jaar de casus Otterland. Op deze fictieve locatie wordt (volledig) emissievrij gewerkt. Welke mogelijkheden zijn er? Wat zijn de knelpunten? Er is namelijk nog geen GWW-aannemer te vinden die uitsluitend emissievrije machines heeft. Toch vragen steeds meer opdrachtgevers om de uitstoot tot een minimum te beperken. Drie teams presenteren hun kijk op deze casus. Via deze link bekijk je het hele programma van de dag. 

Voor wie?

De BouwMachines Kennisdag is een jaarlijks event voor, met name, directeuren en inkopers van grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven die zich actief bezig houden met (de inzet van) machines en medewerkers. Ook voor veiligheidsfunctionarissen, KAM-managers, arbofunctionarissen, machine- en wagenparkbeheerders die werkzaam zijn bij grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven is de dag zeer geschikt om je kennis te verrijken. De kennisdag wordt georganiseerd door het blad BouwMachines in samenwerking met BMWT en Bouwend Nederland.

De Groene Koers

Hoe komen we samen tot een emissievrije- en arme bouw-, infra- en groensector? In een tienminutenpitch geeft De Groene Koers uitleg op deze vraag en roept je op om in actie te komen. Na afloop kan je inschrijven als Koersvriend op onze informatiestand op het kennisplein. Doe jij ook mee met De Groene Koers?

Meld je aan!

De dag is dit jaar op dinsdag 30 november op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Via deze link kan je je aanmelden. Voor onze leden geldt een gereduceerd tarief van slechts 35 euro.