• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Rijkswaterstaat publiceert Innovatie-uitvoeringsagenda 2021-2022

Rijkswaterstaat publiceert Innovatie-uitvoeringsagenda 2021-2022

Windmolens en een authentieke molen langs de snelweg
dinsdag 26 oktober 2021

Met de Innovatieagenda 2030 wil Rijkswaterstaat met alle betrokken partijen werken aan snel uit te voeren, duurzame en betaalbare oplossingen rondom de thema’s Vervanging en Renovatie, Klimaatneutraal en Circulair, Smart Mobility en Data & IV. Nieuw daarbij is de Innovatie-uitvoeringsagenda 2021-2022.

Lees hier de Innovatie-uitvoeringsagenda 2021-2022 van Rijkswaterstaat

De Innovatie-uitvoeringsagenda is een bijlage bij de Innovatieagenda waarin duidelijk wordt gemaakt wat Rijkswaterstaat in twee jaar concreet doet aan en met innovaties. Het document bevat de 58 belangrijkste innovaties binnen de focuspunten waar Rijkswaterstaat op dit moment bij betrokken is en waarvoor financiering en capaciteit al geregeld zijn. Een helder en concreet overzicht, waarin man en paard worden genoemd.

Wil je over twee jaar ook op de nieuwe Innovatie-uitvoeringsagenda van RWS staan? De RWS-innovatieaanpak biedt een raamwerk voor (en helpt bij) het gezamenlijk doorlopen van het innovatieproces. Voor elke fase zijn tools en werkbladen. Lees meer over de Innovatie-uitvoeringsagenda van RWS en de ondersteuning die de RWS-Innovatieaanpak je kan bieden bij jouw eigen innovatieproces op De Bouw Maakt Het Slim.

​Bouwinnovatieshop op debouwmaakthetslim.nl

De Bouw Maakt Het Slim is een digitaal platform met nog veel meer bouw- en infrainnovaties die kunnen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke opgaven.  Enerzijds is deze website een showroom van wat er in de bouw aan innovaties voorhanden is. Anderzijds kunnen marktpartijen hier met elkaar in contact komen, bijvoorbeeld als afnemer van de innovatie, als kennispartner en zelfs als investeerder.

Op zoek naar meer inspiratie? Ga naar debouwmaakthetslim.nl 

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken