Bouwhekdoekactie

Afbeelding Bouwhekdoekactie
vrijdag 29 oktober 2021

Het bouwhekdoek van TBPBouw waarmee zij jongeren willen overtuigen om in de bouw te komen werken, ging de afgelopen weken viraal op sociale media. Zij zijn erg trots op het succes en willen dit graag delen. Dat geldt ook voor Ooms Bouw, die twee varianten op het doek maakte. Om niet alleen de doeners, maar ook de denkers aan te spreken, voegden wij er nog een ontwerp aan toe. Het ontwerp van alle varianten is door jouw reclamebureau hier te downloaden of bij Koelewijn Reclame te bestellen met korting.

Mooi meegenomen: het doek is zo ontworpen dat het logo van jouw bedrijf of opleidingsinstituut er ook op past. De bestanden zijn kosteloos te downloaden via onze site, Koelewijn Reclame in Wormerveer geeft een mooie korting op het opmaken met eigen logo printen.

Er zijn 4 varianten van het doek:

Ik wil dit doek!

Downloadlink voor zowel de kleur- als zwartwitversie van alle varianten

Je kunt het bouwhekdoek door jouw vaste leverancier laten printen. Koelewijn Reclame in Wormerveer heeft het doek voor TBPBouw geprint en kan dat ook voor jou, met korting doen. Leden van Bouwend Nederland betalen in plaats van 129 euro per bouwhekdoek € 97,50 per stuk. De korting loop op naarmate er meer bouwhekdoeken worden besteld. Neem contact op met Koelewijn voor meer informatie. Je kan hen bellen op 075-6224373 of mailen via dit e-mailadres.

Let op: het bestellen van bouwhekdoeken gaat dus direct via Koelewijn of jouw eigen leverancier. Zij kunnen het bestand via deze pagina downloaden

Deel je foto

Tip: heb je het bouwhekdoek opgehangen? Deel dan even een foto op sociale media met #debouwmaakthet en #jegaathetmaken. Dan kunnen we de boodschap ook via de socials blijven verspreiden.

Tags

Instroom